Ooookei. I dag falt det meg helt spontant inn at jeg fikk lyst til å videoblogge! Det er noe jeg har vurdert en liten stund, som jeg egentlig la i fra meg. Men nei, nå er det bare til å sette i gang! Jeg tenker det er litt hyggelig for dere å se meg litt ‘bak bloggen’, og gjerne bli litt bedre kjent med meg. Så da hopper jeg i det totalt usminket med tre-dagers sveis og legger alle kortene på bordet fra dag én. For at jeg skal kunne gjøre dette ofte kommer det til å bli veldig enkle videoer – lite klipping, en vinkel, null effekter.. Super easy! Men da er det så mye lettere og faktisk gjennomføre det. Håper dere liker ideen, og kom gjerne med tips til hva dere vil se mer av eller ønsker at jeg skal prate om i videoene! Nå er det tilbake til prosjekt. Stooor klem i varmen ♥

Previous Post
Next Post

65 thoughts on “Videoblogg is on!

 • Isabella
  Såå gøy med videoblogg!!
  Hvor er snekkerbuksa fra???

 • Julie
  Omg, ustelt? Du ser fantastisk ut ❤️

 • Marie
  Dette var jo skikkelig hyggelig! Du er et så nydelig vesen, syns jeg, og derfor var det veldig fint å se deg litt uredigert og helt ekte. Dette innlegget var et deilig avbrekk i en ellers så velgjort og så til de grader gjennomført blogg. Misforstå meg rett – jeg elsker den, men det er alltid fint å se litt andre ting også. Fortsett med dette og med den fantastiske jobben du gjør her inne. Du inspirerer mange!

 • Kajsa
  Det var morsomt med videoblogg!
  Jeg lurte på hva slags app du bruker til bilene på instagram?

 • Theresa
  Ja, så gøy endelig en video!! Elsker når du kommer med videor, da kobler jeg helt ut og koser meg. ❤️
  Du er bra Eirin!!

 • såå utrolig herlig med videoblogg!! <3 Du er så nydelig, både med og uten sminke ?

 • Susannecasandra
  Så gøy med videoblogg 🙂
  du var like Fresh som altid.
  så søt billy er 🙂
  vet du om skjorten fins enda på Zara ?

 • Margrete
  Så skjønn du er! Fortsett med videoblogg!! Det er kjempekjekt!

 • Madde
  Kjekt å se videoblogg av deg. Men klarer ikke å la være å kommentere at jeg synes det er trist at det alltid skal være fokus på at man er ustelt, og at utseende ikke «strekker til». Når du ser så bra ut. Er nok mange som føler at de ikke strekker til når de ser at til og med du som er så flott, sier at du ser så fæl ut, at du bør sitte alene på kontoret. Det er ikke noe som trenger å være fokus. Du er flott og vi er alle som vi er! ?

  • Marte
   Enig 🙂

  • K
   Enig! Du har ju vipper eller? Det er Ikke helt usminket. Trist hvis jenter trur at du ser slik ut helt usminket.

  • Når jeg sier at jeg føler meg ufresh så har det nok mest med følelsen å gjøre. Uansett hvordan man ser ut er det klart at det ikke er uvanlig at man føler seg ustelt når man ikke engang har vasket ansiktet etter man har våknet.. 🙂 Det tror jeg alle kan si seg enig i, fresh eller ei i andres øyne!

 • Kari-Lise
  Hei Eirin! Har fulgt deg i endel år nå, og har aldri lagt igjen en kommentar før nå, men syntes det var på tide. Jeg vil egentlig bare si at jeg setter stor pris på bloggen din i hverdagen, og at jeg synes du gjør en fantastisk jobb. Bloggen din har blitt et inspirerende fristed for mitt vedkommende, og det er jeg sikker på at mange andre føler også. Så tusen takk for det, keep up the good work! 🙂

 • Maiken
  Ufresh? Du ser nydelig ut som alltid! Gøy med videoblogg?

 • Så herlig du er Eirin! Ekte og avslappet! Ja til mer videoblogg 😀
  Og søte Billy, hahaha! Skjønner godt at du er gal etter han! 😀

 • Stine
  Så gøy med video! Har veldig lyst til å se en sminkevideo av hvordan du sminker deg til hverdags 🙂

  Et lite tips om du skal lage sminkevideo: sett kameraet i vinduet når du filmer slik at dagslyset kommer rett på deg 🙂 da kan du også bare lukke vinduet dersom du skal snakke i videoen, eller om du legger på musikk 🙂
  Du kan også lage en lookbook på video med favoritt antrekk eller antrekk fra mandag-fredag, hadde vært så kjekt og sett 🙂

 • Miriam
  Fantastisk blogg du har! 🙂 Lurte på hva slags skriveprogram du bruker, eller om du skriver rett på bloggplatformen din? Alt er så gjennomført og vakkert her inne 🙂

 • Anonym
  såå gøy at du nå begynner med slike videoblogger, elsker det! hvor blir det av eirin og cath videoene i det siste forresten, savnet dem! Må si jeg digger bloggingen din for tiden 🙂

 • Ingrid
  Herligheten til skjønn du er! Kunne ikkje gjere anna enn å smile då eg såg på videoen! Digger deg <3

 • Anne
  ÅH, dette var fantastisk! Du er virkelig en skjønning, og ikke minst ordentlig vakker! Fortsett gjerne med dette!

 • Ingrid
  Jaa, til flere videoer! Trenger jo absolutt ikke mye redigering og styr, det enkle er ofte det beste. Kunne du laget en oppdatert sminkevideo? Og en treningsvideo, der du viser dine favorittøvelser og tips?

 • Karoline
  Herregud såå nydelig du er!

 • Lea
  Så kjekt at du lagde en liten videoblogg til oss! Alltid like koselig 🙂
  Jeg lurte på om du kunne ha en spørsmålsrunde på video, kanskje en video der du viser hvilken apper du har på mobilen, en video der du viser oss rundt på kontoret ditt, og i det nye huset, og en video som heter «en dag i mitt liv». Det hadde vært utrolig kjekt å følge deg i en dag 🙂 🙂

 • Sandra
  Hei! Kunne ønsket at du hadde pratet mer i forhold til da du gikk siste året på vgs i forhold til at du ikke gjorde som alle andre som dro på fest osv… Føler jeg er i samme situasjon og kunne trengt litt råd!

 • Martine
  Det enkle er ofte det beste:) Du virker så herlig Eirin, men hvordan redigerer du bildene dine?

 • Julie
  Du er så skjønn! JA til flere slike videoer! <3
  Lurer på om du dater/har kjæreste? Tihi! Skjønner selvfølgelig om det er noe du ønsker å holde utenfor bloggen 🙂
  Håper uanasett du er lykkelig og fornøyd uansett hvordan statusen måtte være <3
  Stor klem til deg og lille Billy!

 • Carina
  Veldig gøy med video! Og du er jo nyydelig uten sminke! Også Billy da, hælledussan <3

 • Martina
  Hei, Eirin!

  Jeg har forsøkt å sende deg flere mail uten svar! Jeg hater å måtte skrive det her, men vet ikke hvordan jeg ellers skal kunne nå deg 🙂

 • Rikke
  JA til mer videoblogging! Kan du ikke filme fra en vanlig dag med deg, fra du står opp og lager deg frokost, drar på jobb osv? Digger deg! Og digger snekkerbuksa

 • Ellen
  Sminketips og frisyre-tips liker jeg godt å se! 🙂

  Hvordan er håret ditt klippet nå, klipper du det opp noe eller er alt i samme lengde? Synes det er så fint, og så skal jeg til frisøren snart, og jeg vil gjerne klippe meg sånn som du! 🙂

 • Marte
  Inspirerende og fin blogg du har:-) Lurte på om du vet hvor i Bergen man kan få kjøpt Celine solbriller?:-) Ha en fin dag:-)

 • Ine
  Så utrolig gøy med videoblogg, du er jo bare het nydelig! fortsett med sånne små snutter 🙂 kan jeg forresten spør hvilken modell solbrillene fra dette innlegget er? https://eirinkristiansen.no/2016/06/11/saturday-activities/

 • Lene J
  Du er så utrolig nydelig, du! 🙂 Så gøy med videoblogg, gleder meg til å se flere. Tusen takk for flott inspirasjon hver dag <3

 • Både du og Billy er helt nydelige <3 Må bare si at jeg er så glad i å titte meg innom her på bloggen din! Du er så flink, og alt du gjør er virkelig helt fantastisk 🙂 Takk for at du deler!

 • Stine
  Hei! Åssen type hund er billy? Han er såå nydelig ?

 • M
  Du er bare så herlig Eirin! Bare lurte på en liten ting- har du vippe-extensions, og hva er dine erfaringer rundt dette? Har litt lyst til å ta det selv, men er litt usikker på om jeg kommer til å kle det..
  Stå på! Stor klem

  • Hei M! Jeg har vippeextensions 🙂 Hatt det i to år, så nå skal vippe av neste gang. Hjelp! Men tipper det blir deilig også. Har vært veldig fornøyd med det, men har lyst til å venne meg litt av det nå. I hvert fall for en liten periode 🙂 Klem

 • Hanne
  Anja Johansen – Team Solli har drevet med dette konseptet et par uker nå! Veldig bra ?

 • Elsker bloggen din enten det er tekst eller video 🙂

 • Kathrine
  Hei Eirin! Ser at du har et gul lommebok fra Chanel! Så fin. Lurer på hvor du kjøpte den og når? Og ca pris! Klem

 • Hahah, søte hunden! Søte deg! <3

 • Marianne
  Ja til flere slike videoblogger 😀 Du er jo så søt og sprudlende og det er så koselig å se 😀 håper du har en strålende dag!

 • Karine
  Heej, hvor har du kjøpt de fine øredobbene dine? 🙂

 • Siri
  MER AV DETTE EIRIN!!

  Er så gøy å se deg på film, du minner meg så mye om meg selv. Hva med en ukentlig videoblogg hvor du legger sammen småklipp fra hele uken, evt en film fra hva du gjør hver måned? Trenger ikke drive med seriøs klipping, men det er gøy å bli kjent med deg på andre måter enn å lese 🙂 Og du ser jo ut som en million dollar selv om du er usminket!

 • Ellen
  Dette likte jeg kjempegodt! Herlig video av herlig jente!! 🙂

 • Kaia
  Så gøy! Gleder meg til å se videoer framover, og kunne gjerne tenkt meg at du lagde en video om hvordan du finner inspirasjon i hverdagen din:)

 • Pauline
  Håret ditt er ALLTID perfekt! Hva slags produkter bruker du?

 • Emeline
  Okei! Du MÅ svare på hvor de blomsterstativene du la ut på snap er fra?! Jeg MÅ ha de!!

 • Linn
  Ganske enig med de som har nevnt det før meg, dette med å poengtere at du ser ufresh ut. Bortsett fra det, videoblogg er positivt! Tipp, topp, tommel’n opp!

 • Lisa
  Ååh, så kjekt med videoblogg! Detta må du bare fortsetta med! Du er heilt nydelig heila du, og eg gler meg allerede til å sjå meir 🙂

 • Silje
  Hvis jeg hadde sett halvparten så fin ut som deg «ustelt», så hadde jeg aldri sminket meg! Du er så nydelig! Glød i huden, naturlige bryn, våkne øyne og en avslappet hestehale! Du trenger aldri være redd for å vise deg offentlig.
  Stå på videre, du er god! 🙂

 • Martine
  Likte veldig godt en slik type videoblogg ! Veldig koselig å se på, ofte kan det bli kleint men det ble ikke denne ?

 • Lisa
  Hei ! Lurer på hva Celine solbrillene ( de som ligner på rayban wayfarer ) dine heter, evt nr på dem :)? Og vet du hvor du kan få kjøpt de i Norge, eller på en nettside det går an å stole på :)? Finner de ingen steder…

 • emma
  Gleder meg til flere videoblogger fremover! Jeg syntes øredobbene du har på her er veldig fine, og har lett etter slike selv, en finner ikke:( Hvor har du kjøpt dine?

Comments are closed.