D53A7602

D53A7572  D53A7593

D53A7576   D53A7590

D53A7562

T-shirt: Ganni
Denim shirt: Zara
Bomber: Vero Moda
Sneakers: Mango
Sunnies: Céline
Jeans: Mango

· One of my favorite places to go ·

Det ble en litt senere oppdatering enn planlagt, men jeg har rett og slett ikke satt meg ned i dag før nå. Nå høres det sikkert ut som om jeg har hatt den travleste dagen, men det har jeg faktisk ikke. Jeg har følt meg skikkelig tung, sørgelig og nedstemt i både kropp og hode de to siste dagene. I går gikk jeg og skalv hele dagen med ullskjerf og strikkegenser i stekende sol. I dag følte jeg meg hakket bedre, men det var ikke før jeg tvang meg opp av sengen klokken halv tolv! Jeg som ellers er et morgenmenneske og spretter opp i takt med solen.. Det er rart når kroppen gir deg slike tegn, når du ikke engang føler at du kan skylde på en bryggende sykdom. Men sånn er det vel bare noen dager! Jeg lyttet til kroppen min og tok det rolig i dag – jeg gjorde noe jeg elsker når jeg trenger ro i sjel og frisk luft. Leiligheten skriker etter farger, og da dro jeg til Plantasjen! Det var som en ny verden, jeg kunne vært der i timesvis. Med meg hjem ble det blant annet et nytt sitrontre – jeg prøver igjen. Nå er det leggetid, men titt gjerne innom i morgen tidlig for oppskrift på kokoslapper ♥

// Let’s say that this update came a little bit later then what I wanted it to, but I haven’t been able to sit down behind my MacBook until now. It may sound like I’ve had the most hectic day ever, but actually that’s not the truth at all. I haven’t been doing much. The past two days I’ve been feeling really not like myself. Shaking, feeling down and depressed. Yesterday I wore wool scarf and knit sweater, when I usually would just put on a dress or something. I slept til 11:30 this morning which is so unlike me (such a morning person) Bahh.. It’s weird when your body all of a sudden gives you these signs when your not even feeling like sick, sick. Today I decided to go slow, and went to one of my favorite escape places. Plantasjen! I could stay here for hours, it’s so refreshing and peaceful. I bought myself a new lemon three – hope it will last a little bit longer this time.. Stay tuned for coconut pancakes tomorrow morning! Xx

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Saturday activities

 • marie
  hvordan får du hårtuten din så stor? 🙂

 • Susannecasandra
  Det er kjipt når kroppen er Sån! Men du gjore det riktige å det er bra 🙂
  Ha en fin søndag 🙂

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør har du likt til buksene ?:)

 • J
  Håper du føler deg bedre snart!
  Er det lenge siden du kjøpte jakken?

 • kristine
  hvilken størrelse har du i bomberen? og når kjøpte du den? utrolig fin på deg!!

 • Oda
  Håper du føler deg bedre snart! 🙂 Lurte også på om du hadde hørt noe mer fra SAS/om du eventuelt tok det videre. Syns oppførselen deres virket helt grusom 🙁

  • Hei Oda! Takk for det <3 Nei, jeg har ikke hørt noe som helst fra SAS. Det var litt derfor jeg valgte å skrive om det også, fordi jeg fikk null respons fra dem. De var rett og slett bare skikkelig kald og care rundt hele hendelsen. Veldig synd 🙁 Derfor skal det også politianmeldes i morgen. En personlig unnskylding hadde vært fint, men det kan jeg se langt etter og derfor tar jeg saken videre! Dette holder bare ikke.

 • mathilde
  Hei! Hva heter solbrillene? kan du lage et innlegg om alle solbrillene dine? 🙂

 • Marthe
  Hei fine deg! Jeg må bare være så frekk å spørre deg om hvordan du redigerer bildene dine? Så utrolig lekre! Og hvilket kamera og objektiv bruker du? Håper du har en super dag videre 🙂 klem

 • Marie D.
  Hei Eirin, håper du føler deg bedre i dag! Viktig å lytte til kroppen sin, hvis ikke tar det alltid bare enda lenger tid før man blir frisk:-) Jeg skal på helgetur til Bergen til helgen og lurer på om du har noen tips med tanke på steder å spise lunch og middag? og eventuelt andre ting vi burde se bortsett fra Fløybanen og Bryggen? Vet du nevnte for lenge siden at du skulle lage en Bergen-guide nærmere sommeren, men med mindre den er rett rundt hjørnet, så regner jeg ikke med å få med meg den før jeg drar, så tenkte jeg kunne høre med deg i stedet for.
  Klem

 • Janne
  Hei Eirin, bare av ren nysgjerrighet: hva er det du skal politianmelde? altså, på hvilket grunnlag? og for hva?

  • Etter en lang mail fra en politibetjent pluss samtlige er det flere ting jeg har blitt rådet til. Mer enn det synes jeg ikke at jeg skylder noen forklaring på 🙂 Det er en grunn til at SAS seiler på en bølge hver gang lignende episoder finner sted (og det er MANGE!) – ingen orker å ta det videre. Jeg gir meg ikke så lett. Hadde de lagt seg flat og kommet med en ordentlig unnskylding skulle jeg heller vurdert det.

 • Sigrid
  Hei! har du en link til jakken? 🙂

Comments are closed.