D53A8463

D53A8481

D53A8455

D53A8474

 · New pots and plants ·

Her har dere en liten sniktitt på litt av fangsten fra interiørshoppingen i dag. Jeg har ønsket meg noen fine blomsterpotter, og da jeg kom over disse wire vasene hos Illums Bolighus var jeg solgt. Har dere sett noe så fint! Jeg elsker at de får plantene opp fra gulvet – det gjør at de kommer så mye mer til syne. Blomstervasene kommer i både hvit og svart – jeg fant ut at jeg skal ha hvite inne og muligens svarte ute (ja, de kan brukes både inne og ute). Plantene fant jeg hos Plantasjen, og jeg elsker kombinasjonen av begge to! Dette satte virkelig prikken over i’en i stuen. Nå mangler bare litt bilder på veggene, og plassering av Bolia-skjenken som kommer i morgen. Da begynner det å ligne noe kjenner jeg! Stooorkoser meg med innredningen her hjemme ♥

Here you have a little sneak peek of some of the stuff I bought at the interior shopping with my bestie today. I’ve been wanting some pretty vases, and when I saw these wired ones at Illums Bolighus I was sold. Looks gorgeous right? I love the fact that they lift the plants up from the floor. Then you can notice them even better! The plants is from Plantasjen, and I love the combination of both. It really made a big difference in the livingroom! The only thing missing now is the Bolia shelf (arriving tomorrow) and some pictures on the walls. I love working with interior! It’s slowly but steady starting to feel like home ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Adding life to the home

 • Marte
  Hei flotte du! Du har det helt fantastisk hos deg! Jeg skal snart flytte selv, og lurer på hvordan du har gjort det ift tv benk eller om du har noen bilder av din? Ha en fin kveld videre <3

  • Hei Marte!! Jeg har hengt den på vegg med justerbart veggfeste. Man ser det ikke omtrent da det er hvitt og går i ett med både vegg og TV 🙂 Jeg venter på en bolia skjenk som kommer i morgen, den skal jeg ha under TV. Bilder kommer! Stor klem

 • Anne
  Det ble ordentlig fint! Kjenner jeg gleder meg til å fylle opp (riktignok leie-)leiligheten med fine planter når jeg er hjemme igjen!

 • Susannecasandra
  Så fint det blei 🙂 er enig med deg at det gjore seg med planeter 🙂 får noen fine Potter 🙂
  Så gøy med ny sjenk også 🙂 men kommer det nye bilder av leiligheten når alt er ferdig?
  Ha en fin kveld 🙂

 • Eline
  De var superfine! Hvilket «merke» er det? Og hva lå prisen på? 🙂

 • Elisabet Sødal
  Så utrolig fint du har det ?
  Hvor får man kjøpt de vasene?
  Fant nettsiden deres, men ikke vasene..
  Takker for svar ?

 • Ingrid
  heihei, det hører ikke helt til dette innlegget, men lurer på hvor denne jakka er fra
  http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/jakker/selected-femme-796/sftana-ls-coat-h-17566-88/

  Veldig fine potter også og bra blogg, titter innom stadig 🙂

 • Hei hei!
  Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.
  Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺
  Ta gjerne en tur innom min blogg en gang 😉
  Hilsen Veronika ☺

 • Susanne
  Heisann 🙂 jeg klarer ikke å se noen av bildene du legger ut, og har ikke klart det på veldig lenge. Og det skjer bare på din blogg.. Vet du hva det kan være?:)

 • Frida
  Hei!
  Takk for gode tips og ideer til interiør! Vet du hvilke type gulv du har, og hvor man får kjøpt det? Er utrolig fint 🙂

 • Bell
  Gjorde seg veldig med grønt liv! Selv har jeg kaktus-dilla for tiden, så har maaange store og små, tykke og tynne grønne kaktuser 🙂 Vet det står «just be cool» på bildet ditt, men ved første øyekast så det ut som det bare sto «just be» – og det syns jeg hadde vært like fint! «Bare vær tilstede»-liksom 😉 Fin dag til deg <3

 • Lise
  Hei! Lurer på hvilken plantasjen-butikk du har vært på her i Bergen? Er ikke alle som har like godt utvalg og synes plantene var så fine ?

 • Hedda
  Så fint det ble!!
  Jeg lurer på om du har fått noe respons av SAS på innlegget du skrev? Utrolig sjokkerende, håper de tok det på alvor. <3

 • Henriette
  Du er så inspirerende og dyktig!

 • Karoline
  Heihei!
  Jeg lurte på hvor det bildet er i fra? 🙂
  Takk for mye god inspirasjon!
  Klem

 • Ingrid
  Hei igjen, var jeg som hadde den 6 kommentaren i dette innlegget om den jakken. Jeg spurte nemlig feil spørsmål. Lurte egentlig på hvilken størrelse du bruker i den jakka 🙂 beklager det 😛

Comments are closed.