D53A8199-001

W e l c o m e  J u n e

Sommermåneden har offisielt kommet, og jeg synes vi har fått en overraskende god kickstart på den norske sommeren allerede. Det lover godt! Det er noe helt eget med juni – det virker nesten som om måneden bringer med seg litt tryllestøv over hele landet. Alle får en fin glød over seg, smilebåndene trekkes på hyppigere enn noensinne, man blir mer sosiale og er flinkere til å finne på ting utendørs.. Nei, jeg elsker juni måned, og det er fint å tenke på at vi har både juli og august foran oss med sol og sommer også. Denne måneden er det mye fokus på hjem på to-do listen, men jeg storkoser meg med det. Hit it!

The month of summer has officially arrived, and here in Norway I think we’ve had a surprisingly good kickstart on the Norwegian summer already. It bodes well! There’s something unique with June. It’s almost like the month brings fairy dust all over the country! Everyone get’s this nice healthy looking glow, big smiles everywhere, we get more social and do more outdoor stuff.. Ah, I love June and thinking about the fact that we also have July and August ahead of us is really great! Long live the summer. This month’s to do list has a lot of focus on getting the home ready and I love it! I’m working on it.. Let’s go!

Lace and gold

 

· 10 things I want to do this month ·

 

1. Jeg ønsker meg et vakkert sengetøy i lin, og er på jakt etter det perfekte som ikke koster skjorten.
// A beautiful set of linen bedding is on my wishlist this month, and I’m on the hunt for the perfect one.

2. Andre etasje står enda helt tom, og denne måneden ønsker jeg å lande på en beslutning interiørmessig. Jeg ser for meg bokhylle, kafebord, daybed og masse friske planter. Rett og slett en deilig avkoblingssone!
// Second floor is still empty, and this month I want to come to a decision when it comes to the interior. I’m thinking a book shelf, daybed, coffee table and fresh plants. Like a relaxing free zone!

3. Badet er enda ikke helt ferdig, men nå er både dusj og blandebatteri ferdig montert i nydelig kobber. Baderomsmøbel i treverk og corian er tegnet (♥) og kommer i løpet av en ukes tid, så gjenstår bare innkjøp av en dusjkabinett i klart glass samt litt småinnredning. YAY!
// The bathroom is still not done yet, but now finally the shower and the taps for the sink has arrived. It’s so beautiful in copper! The bathroom furniture is drawn (♥) and will arrive in about a week, so the only thing missing now is to order doors for the shower. It’s on my to do list!

4. Jeg drømmer om salt i håret og sand mellom tærne. Jeg kan ikke engang huske sist jeg var på solferie, og det gjør litt vondt bare å tenke på det. Jeg holder på med noe veldig stort og spennende dette året, som sluker alt av fritid. Jeg krysser alt jeg har for at jeg klarer å skvise inn en uke med strand og ro. Kjenner kroppen har skikkelig, skikkelig godt av det.
// I dream of salt in my hair and sand between my toes. I can’t even remember the last time I was on a vacation like that. It hurt’s a little bit just thinking about it! I’m working on a huge project this year, which steals all of my spare time, but I hope I can manage to get just one week off. I neeeed a week to just charge my batteries at a nice beach somewhere!

5. Jeg vil finne tid i kalenderen min til å besøke besteforeldrene mine i Stavanger, som betyr helen verden og enda litt til for meg!
// I want to make time in my calendar to visit my grandparents in Stavanger. They’re everything to me in this world!

6. En nydelig marmorklokke lå under juletreet, men har enda ikke kommet opp på veggen. Det samme gjelder to nydelige kunstverk! Før måneden er omme skal jeg ha funnet den perfekte plassering for alt, samt noen fine rammer.
// A beautiful marble watch was laying under the christmas tree, but I still haven’t found the right place to hang it. The same with the art pieces I bought! This month I want to get them up. I just gotta find some nice frames!

7. Jeg har kjøpt meg den fineste grillen fra Jamie Oliver, og den er helt suveren i bruk. Nå har jeg bestemt meg for å bli en skikkelig grillentusiast (haha), og vil prøve meg frem med masse forskjellige matretter! Det er så gøy, jeg elsker virkelig å lage mat.
// I invested in a beautiful barbecue from Jamie Oliver this summer, and I’m so happy with it. Now I want to be a grill master! Haha.. I love to cook, but when it comes to barbecuing I have a lot to learn. And so I will! June is the perfect time to practice and learn.

8. Sleepover med Cath står høyt på ønskelisten av gjøremål denne måneden!  Vi hadde det såå moro sist at det bare MÅ gjentas snart. Også er endelig bestevenninnen min ferdig med siste eksamen (flinkisen min!) så jeg gleder meg til å få henne ut av lesekroken og inn i hverdagen min igjen. Ikea date i morgen, haha ♥ ♥ ♥
// Sleepover with Cath is high on the to do list this month! We had so much fun the last time, and we just gotta repeat the fun. And oh hey, my bestie just finished her last exam for the summer (so proud of you) and I can’t wait to get her in my life again. Haha! Seriously..

9. Jeg er en skikkelig liste-freak og sverger på at jeg har en liste for alt. Listen over ting jeg vil kokkelere på kjøkkenet begynner snart å renne over! Alt fra speltlompelasagne til cinnamon buns i form med maaasse glasur over.
// I’m a super duper list-freak. I mean, I have a list for literally everything! And the one with recipes I want to try out in the kitchen is getting really long.. Everything from spelt tortilla lasagna to cinnamon buns in a form with a lot of glaze! Yuum…

10. Trening! Etter at jeg begynte på Aktiv365 har jeg aldri vært mer motivert eller strukturert på treningsfronten føler jeg. Det føles rett og slett dritbra, og hele kroppen min lengter etter trening bare etter en dag fri. Jeg elsker det, må det vare vare ut juni også!
// Workouts! After I started at Aktiv465 my routines has changed to the better. I’m almost addicted to the feeling I get after a great workout! It feels amazing, and I hope I will maintain that passion through the rest of the summer. I love absolutely love June!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i juni

Comments are closed.