This weeks favorite..

· This weeks favorite recipe ·

Når saltsuget setter inn på kveldstid har jeg totalt hang-up på chips med guacamole. Jeg elsker at jeg kan nyte dette med god samvittighet, og ikke minst at det smaker minst like godt som en usunn pose med chips som fetter fingrene. Oppskriften har jeg delt tidligere, og den finner dere her!

When I crave something salty in the evening I love to make spelt chips and guacamole. It’s much more healthy than a regular bag of chips, and still it tastes just as good! Seriously, you’ll have to try it out. I shared the recipe a few weeks ago and you can find it here. Mmm!

· This weeks favorite song ·

De siste ukene har jeg hørt mye på Pillowtalk – Zayn, men denne uken har en ny favoritt ryddet vei og blitt til en av mine mest spilte låter på spillelisten. Sangen heter Powerful (Math Club Remix feat. Jussie Smollett and Alicia Keys) By Empire Cast. Den er sååå fin! Teksten ikke minst..

The past weeks I’ve been listening a lot to Pillowtalk – Zayn (like everyone else in the world haha), but this week I have favorited another song. It’s called Powerful (Math Club Remix feat. Jussie Smollett and Alicia Keys) By Empire Cast. I love everything about it!

· This weeks favorite outfit ·

This weeks favorite..

· This weeks favorite highlight ·

Ukens høydepunkt trengte jeg ikke å nøle lenge på. Det var definitivt når jeg fikk vite at drømmekontoret i byen ble mitt! Jeg har ønsket meg det såå lenge, og endelig har jeg funnet det perfekte etter mine ønsker og behov. Jeg flytter inn sakene mine der fra og med 1. april, og jeg gleder meg masse. Det vil endre og strukturere hele hverdagen min! Her kan jeg være så fokusert og kreativ jeg bare vil, midt i hjertet av Bergen..

This weeks highlight was definitely when I got my dream office. I’ve been looking for one for decades, and this month I finally found the perfect one for my needs. I’m moving in my stuff from April, and I barely can’t wait! I know it’s gonna change everything when it comes to structure and routines in my everyday life. This is basically a place where I can be creative and focused on my business, in the heart of my beautiful city, Bergen.

This weeks favorite..

· This weeks favorite day ·

På torsdag denne uken tok jeg med meg Billy på befaring i vårt kommende hjem for første gang. Dette var uten tvil den beste dagen hele uken, og det var så hyggelig å se hvor langt ting har kommet. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme på plass og vise dere hva jeg har styrt på meg i over 1 ½ år. Iiiiih! Jeg må bare beklage om det blir mye leilighet og interiørsnakk her fremover, men jeg synes det er så gøy å inkludere dere når det stort sett er det som fyller hele dagene mine. Enda gøyere blir det når møbler og materialer kommer på plass. Såå mye fint!

Thursday I brought Billy with me to our new apartment for the very first time. This was with no doubt my favorite day of the week! Seeing how far we’ve come is just amazing. I get butterflies in my stomach just thinking about moving in! Not to mention showing you what I’ve been doing for the past year and a half. Iiiih! Sorry for all the moving and interior talk lately by the way, I’m just so excited and I want to include you guys in the process!

This weeks favorite..

· This weeks favorite thing ·

Det er så myyyye.. Men jeg tror jeg må si at det er de fine byguidene fra Cereal som jeg viste dere i denne ukens → Eirin tipser! ← Nå er det bare fire uker til jeg reiser tilbake til New York, og da skal jeg selvfølgelig pakke med meg den ene guiden å prøve meg på noen av anbefalingene.

There’s a looot.. But I think I’ll have to go for the pretty city guides by Cereal that I showed you on Tuesday in the «Eirin tipser» column! It’s only four weeks left till vacay in New York, and I’m definitely packing with me the NYC guide so I can try out new and exciting stuff. Yeey!

· This weeks favorite picture ·

This weeks favorite..

· Enjoy the rest of your sunday ·


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “This weeks favorite..

 • Henriette Honsrud
  Så flott innlegg ☺️ Men jeg lurer litt på hva du bruker når du redigerer bildene dine? Så flotte !

  • Eirin Kristiansen
   Hei Henriette! Jeg ønsker å holde bilderedigeringen min for meg selv da jeg ønsker å bevare mitt særpreg. Litt kjedelig om alle er like! Håper på forståelse for dette 🙂 Klem

 • Maja
  Hei 🙂 Bare lurte hvor du har kjøpt den hvite «kurven» til Billy?

 • Den chipsen skal eg lage no i veka når suget etter noko godt kjem,
  takk for supert tips!! 🙂

 • Marte
  Hei!

  Leser bloggen din hver dag, men er ikke så flink til å kommentere… Syns du skriver veldig bra, og bildene er bare helt fantastiske! Blir inspirert både til trening, interiør og outfits!
  Lurer bare på hvor i Bergen den nye leiligheten din ligger?:)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Marte! Det er SÅ gøy å høre! Den nye leiligheten min ligger helt i starten av Bjorøy, ca 15. min kjøring til Bergen Sentrum 🙂

 • Anne Marie
  Hei Eirin!

  Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en liten valp i rasen maltipoo, har derfor begynt å lete etter forskjellige oppdrettere her i Norge, men det er veldig vanskelig finne noen som har en spesifikk nettside eller kontaktinformasjon. Leste i et av de eldre blogginnleggene dine at du visste om tre stk i Norge. Hadde satt såå stor pris på om du kunne gitt meg nettsiden eller kontaktinformasjon til disse om du vet hva de er!
  Tusen takk på forhånd :):)

 • Elsker innleggene dine 🙂 Håper du får en fin uke!

 • Denne tipe innlegg likte jeg veldig godt! Du er så flink, Eirin! 🙂

 • I love this post! Seeing the progress you’re making and how far you’ve got just makes me smile. 🙂
  xx Lina

 • Susanne casandra
  Prøvde lompechips i dag det var kjempe godt 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Mmm.. Glad det falt i smak 😀 Jeg hadde det i går kveld også, går aldri lei!

 • Kristin
  Hei! På det øverste bildet har du på deg en pusete hvit genser, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 🙂
  Ha en super uke, Eirin!

 • mia
  Hei! likte utrolig godt de to nederste genserne, hvor har du kjøpt dem?

Comments are closed.