Chips and guacamole (the healthy way)

The perfect snack when you want something unhealthy but wanna stay healthy.

Chips and guacamole (the healthy way)

...

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker typ nacho chips med guacamole? Det er nesten farlig godt, og når jeg først får det servert kan jeg spise meg til bunnen av chipsskålen uten at jeg legger merke til det. I dag vil jeg tipse dere om denne sunnere versjonen, som jeg med hånden på hjertet kan si er like god som den originale og mindre sunne varianten. Holy (guaca)moly, dette er digg! Jeg har knasket på det et par kvelder nå, og det er uten tvil den beste kveldskosen jeg har disket opp hittil. Sleng føttene i sofaen, få på en film og sett snacksen på bordet! You’re all set.

I bet I’m not the only one loving nacho chips served with guacamole? It’s ridiculously good and when I first dive into a bowl I can’t stop before I hit the bottom. Haha! And that without even noticing (…) Today I want to tip you guys about this healthier version, and I can promise you that it is as good as the original unhealthy version. Holy (guaca)moly! You just gotta give it a try.. Jump into the couch, watch a movie and bring out the snacks. Yey!

Chips and guacamole (the healthy way)

· This is how you make the chips ·

Kjøp en pakke med speltlomper. Skjær dem opp mens de ligger oppå hverandre som om det skulle vært en pizza, og plasser deretter «slicene» over på et bakepapir. Pensle dem med litt vann og strø favorittkrydderet ditt over! Jeg brukte grillkrydder, paprikakrydder og chilikrydder. Det synes jeg er en helt fantastisk god kombinasjon! Sett brettet inn i ovnen på 180°C å la chipsen steke til den blir skikkelig crunchy og får en gyllen og fin farge. Det tar ca. 5-7 minutter! Ta brettet så ut av ovnen og avkjøl på rist. Server med hjemmelaget, deilig guacamole og nyyt med god samvittighet!

Buy a packet of spelt or full grain tortillas. Put them all on top of each other like a tower, and cut it like it was a delicious piece of pizza. Then put all the «slices» on a baking sheet, and brush some water on them so the seasoning will attach. Spice them up with whatever seasoning you’d like. I prefer BBQ spice, bell pepper and chili spice. Let the chips bake in the oven for 5-7 minutes on 356°F. Serve with homemade guacamole and enjoy!

Chips and guacamole (the healthy way)

Chips and guacamole (the healthy way)

↑ This is my favorite guacamole recipe

Chips and guacamole (the healthy way)

♥♥♥


Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Chips and guacamole (the healthy way)

 • Mina
  Gleder meg til å teste det ut!:-)

 • dette måå jeg prøve, ser helt nydelig ut! har du prøvd søtpotetchips? det er også veldig enkelt og supergodt. Bare skjær søtpotet i tynne skiver, dryss over litt olje, salt, pepper, kanel og paprika, og stek i 15min på begge sider på 180 grader <3 håper dagen din er fiin

 • Lisa
  nammi!!

 • Margrete
  Tusen takk for oppskriften! Er dette en oppskrift du selv har kommet på, eller en du har sett et annet sted? Jeg synes uansett du er veldig kreativ som lager dine egne oppskrifter, og håper dette er noe jeg selv også kan bli flinkere til 🙂 Denne gleder jeg meg til å teste ut når fredagskvelden kommer, og jeg er ferdig med eksamen! 😀

 • nam! dette skal testes 😀

 • Mmm, it looks so delicious!

  Eneli
  Beauty – Travel – Lifestyle
  Do-Dolce Blog
  & Do-Dolce Bloglovin

 • O M G … Vann i munnen!! Jeg skal prøve å kutte ned på det meste som inneholder sukker og annet unødvendig som kroppen ikke vil ha, så slike tips som dette til snacks setter jeg stror pris på! Du lager jo sååå mye digg <3 Håper du har en strålende kveld! PS: Takk for at du minnet meg på at det var Ungkaren i Paradis i går, made my day, hah!

 • Susanne casandra
  Gleder meg til å teste, dette så kjempe godt ut ?Men kan jeg spør når du legger ut bloppis ?

 • Siri
  Oi det så godt ut! Må jeg teste 🙂
  Lurer foresten på om du kunne laget et innlegg med alle jakkene dine!
  Synes du har så utrolig mange fine ytterjakker, som jeg gjerne kunne tenkt
  meg å få høre hvordan de er og hvor de er kjøpt! 🙂

 • Hei, fine Eirin!

  Jeg digger bloggen din, og videoen du la ut var bra! Jeg har opprettet en blogg og jeg lurte så gjerne på om du kunne tatt en liten titt på den.. http://www.dinaseveryday.wordpress.com. Håper på et lite svar tilbake! 🙂

  Klem!

 • Lone
  Hei! Har du noen tips til morsdagsgave? Det er jo allerede på søndag, og jeg aner ikke hva jeg skal gi til min mor! Det er litt sent å si det nå, men det hadde vært et bra innslag i «Eirin tipser»… :/ tips mottas med takk! Ha en din kveld 🙂 klem!

 • Åh, dette er så sinnsykt godt 😀 Nå fikk du meg til å savne speltlomper her jeg sitter i London, haha..

 • Natalia
  Takk for denne oppskriften!!!

  Jeg er kjempeglad i chips (virkelig alt for glad i chips … i stand til å tømme en hel pose på egen hånd på kort tid uten å engang legge merke til det …), så slike oppskrifter på litt sunnere versjoner kommer godt med 🙂

  Takk! Ønsker deg en fortsatt fin uke <3

 • Julie
  Tuen takk for tips! Jeg prøvde det ut i kveld og det fallt i smak hos både meg og kjæresten 🙂

 • Nam! Dette så sykt godt ut! Selv om jeg er kresen ( hater det…) så må jeg nesten prøve det ut! God kveld til deg!

 • Åhh, dette må prøves!

 • Maria
  Y U M ??
  Dette skal definitivt testes ut til fredagskosen! Guacamole er det beste på jorden ??
  Takk for tips ?

 • Sara W
  Wow, det så utrolig godt ut 😀 Skal prøve ut, det gleder jeg meg til!!!! 😀 ?

 • Katja
  Skal prøve ut denne i kveld med kjæresten! Ser veldig godt ut 🙂

 • Hei! Hva er det du bruker som underlag for disse bildene?

 • Dette skal utan tvil testast i helga!

 • Ia Johanne
  Å det så helt fantastisk ut! Speltlomper her herved notert på morgendagens handleliste hihi tusen takk for tipset!

 • Så deilig! Jeg er ikke sånn veldig glad i guacamole, men skal prøve meg på denne:)

Comments are closed.