The perfect snack when you want something unhealthy but wanna stay healthy.
...
Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker typ nacho chips med guacamole? Det er nesten farlig godt, og når jeg først får det servert kan jeg spise meg til bunnen av chipsskålen uten at jeg legger merke til det. I dag vil jeg tipse dere om denne sunnere versjonen, som jeg med hånden på hjertet kan si er like god som den originale og mindre sunne varianten. Holy (guaca)moly, dette er digg! Jeg har knasket på det et par kvelder nå, og det er uten tvil den beste kveldskosen jeg har disket opp hittil. Sleng føttene i sofaen, få på en film og sett snacksen på bordet! You’re all set.
I bet I’m not the only one loving nacho chips served with guacamole? It’s ridiculously good and when I first dive into a bowl I can’t stop before I hit the bottom. Haha! And that without even noticing (…) Today I want to tip you guys about this healthier version, and I can promise you that it is as good as the original unhealthy version. Holy (guaca)moly! You just gotta give it a try.. Jump into the couch, watch a movie and bring out the snacks. Yey!
· This is how you make the chips ·
Kjøp en pakke med speltlomper. Skjær dem opp mens de ligger oppå hverandre som om det skulle vært en pizza, og plasser deretter «slicene» over på et bakepapir. Pensle dem med litt vann og strø favorittkrydderet ditt over! Jeg brukte grillkrydder, paprikakrydder og chilikrydder. Det synes jeg er en helt fantastisk god kombinasjon! Sett brettet inn i ovnen på 180°C å la chipsen steke til den blir skikkelig crunchy og får en gyllen og fin farge. Det tar ca. 5-7 minutter! Ta brettet så ut av ovnen og avkjøl på rist. Server med hjemmelaget, deilig guacamole og nyyt med god samvittighet!
Buy a packet of spelt or full grain tortillas. Put them all on top of each other like a tower, and cut it like it was a delicious piece of pizza. Then put all the «slices» on a baking sheet, and brush some water on them so the seasoning will attach. Spice them up with whatever seasoning you’d like. I prefer BBQ spice, bell pepper and chili spice. Let the chips bake in the oven for 5-7 minutes on 356°F. Serve with homemade guacamole and enjoy!
↑ This is my favorite guacamole recipe
♥♥♥
Beauty – Travel – Lifestyle
Do-Dolce Blog
& Do-Dolce Bloglovin
Lurer foresten på om du kunne laget et innlegg med alle jakkene dine!
Synes du har så utrolig mange fine ytterjakker, som jeg gjerne kunne tenkt
meg å få høre hvordan de er og hvor de er kjøpt! 🙂
Dette skal definitivt testes ut til fredagskosen! Guacamole er det beste på jorden ??
Takk for tips ?