· Eirin tipser ·

C i t y   g u i d e s

· Eirin tipser ·

You can find them here

I denne ukens «Eirin tipser» innlegg vil jeg gjerne vise dere disse lekre byguidene fra Cereal. De koster ikke skjorten, og byr på spennende tips til alt innen spisesteder til bosteder i London, New York og Paris! Jeg bare måtte kjøpe med meg alle tre, da dette tross alt er tre av mine favorittbyer. New York guiden blir med meg i kofferten neste måned! Og skal du ikke på reise foreløpig? Vel, da er de veldig fine «Coffee Table Books» også ♥

In this weeks «Eirin tipser» column I would like to show you these beautiful city guides from Cereal. So freaking cute! And good news? They’re not too expensive but packed with a lot of good travel tips in London, New York and Paris! I had to buy all of them because I love all the cities. I’m so packing with me the New York guide in March! If your not planning any trip yet, don’t worry. They also make great Coffee Table Books if you ask me!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “· Eirin tipser ·

Comments are closed.