Blue monday

Blue monday

Blue monday

Blue monday

Blue monday

· It’s a brand new week ·

Riktig god mandags morgen, solstråler! Jeg ønsker å kalle dere det i dag, for dere lyser virkelig opp dagene mine for tiden. Det renner inn så mange hyggelige tilbakemeldinger, og det er så motiverende at dere aner ikke! Tusen takk. I dag forsov jeg meg en liten time på puten, og jeg hadde på følelsen at jeg hadde lagt et godt grunnlag for en blåmandag allerede. Og det var ikke med tanke på at jeg våknet i blå bomullskjorte og blått sengetøy. Haha! Vel, det var bare til å snu tankegangen å komme i gang med dagen. Jeg holder mye på med mood boards i jobbsammenheng for tiden, så formiddagen skal jeg bruke på å ta et realt dypdykk i alle 100 magasinene som ligger strødd utover spisebordet. Det er veldig inspirerende og anbefales på det varmeste! Klipp ut alt fra antrekk til interiør og oppskrifter.. Heng det opp synlig å la deg inspirere! Rundt lunsjtider skal jeg møte skjønne Cath over et bedre måltid, og deretter står ukens første treningsøkt står på agendaen. Happy monday! Have a gooood one ♥

Happy Monday sunshine! I choose to call you that today because you’ve really brightened up my days lately with all your cute comments and feedbacks. It’s so motivating, thank you so much! Today I overslept an hour and I felt like I had already made the perfect foundation for a Blue Monday. Bahh.. And not because I woke up in both blue shirt and sheets haha! Well, all I could do was turning around the mind set and start the day. I’ve been working a lot with mood boards lately, and It’s so inspiring! If you every feel like you need an inspiration boost, dig out every magazine you have in your home and start cutting. Everything from outfits, interior pictures and food recipes. I can promise you it’s amazing!.. Later today I’m meeting up with Cath for lunch, and after that it’s time for this weeks first workout. Sooo time to get started! Enjoy your Monday, have good one ♥

Previous Post
Next Post

41 thoughts on “Blue monday

 • Susanne casandra
  Fine bilder 🙂 ha en fin mandag, deilig å sove 1 time lenger da 🙂 hehe 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Susanne Casandra 🙂 Hehe, ja kroppen hadde vel kanskje godt av det. Starter i hvert fall uken uthvilt. God mandag!

 • Kaja
  Hei Eirin! Du har en superinspirerende blogg, på min topp-tre-liste! Ser at du legger mye arbeid i det du gjør, det vises absolutt på bloggen. Husker du la ut en post en gang om silkesengetøy. Anbefaler du det, eller liker du vanlig bomull best? 🙂 Har lyst på silkepute pga fordelene i forhold til hår og hud, men lurer på om jeg skal bestille silkedynetrekk også! 🙂

  Ha en super dag! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kaja! Tusen takk, det er alltid hyggelig å høre at det skinner gjennom 🙂 Silkesengetøy er helt fantastisk, men av en eller annen grunn jeg ikke helt klarer å sette fingen på så er jeg nok mest glad i bomull til syvende og sist. Klem <3

 • Blue monday- passet veldig fint til meg i dag! Startet ikke helt som jeg håpet 🙂 hehe, men er som du sier. Snu det til noe positivt!

  • Eirin Kristiansen
   Uffa! Ja, alt handler om tankegangen 🙂 You fix! <3

 • lisamari
  Så fine innelegg du skriver!:)

  Tips: du har en del skrivefeil, spesielt når det gjelder «å» og «og»… «Å» skal brukes foran et infinitivsord. Ex: det skal bli digg å trene. «og» brukes når du bruker flere ting. Ex fra teksten din: «Heng det opp synlig å la deg inspirere!» Her gjør du to ting, du henger det opp OG lar deg inspirere. dvs det korrekte er : «Heng det opp synlig OG la deg inspirere!».. Det samme gjelder her: «Vel, det var bare til å snu tankegangen å komme i gang med dagen». Riktig: «Vel, det var bare til å snu tankegangen OG komme i gang med dagen.»

  Ha en fin dag videre.. Dette er ment som konstruktiv kritikk, da jeg synes teksten blir mye bedre når den er fri for skrivefeil 😀 Dette er kanskje noe du kan bruke litt tid på? Innholdet i tekstene dine holder et høyt nivå, så om skrivingen din også hever seg litt, blir det enda bedre.

  k9b

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lisa Mari! Vet du, jeg setter så enormt stor pris på konstruktiv kritikk som dette. Det er DA jeg lærer 🙂 Nå skjønte jeg det virkelig. Tusen takk for supergode eksempler! Jeg skal prøve å bli flinkere fremover så godt jeg kan. Men som sagt, correct me if I’m wrong! Det er da jeg lærer. Stor klem!

 • Den som sover synder da ikke 🙂 Ha en flott dag!

 • Helle
  Så fint sengetøy 🙂 Lexington?

  Hvor er skjorten din fra?

  Ha en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Stemmer! Skjorten er fra H&M 🙂 Ha en fin dag videre, Helle!

 • Henriette
  Hei, du har en fantastisk blogg, leser den så ofte jeg kan og du inspirerer virkelig! Jeg bare lurte på hvor du klipper Billy? Og om h*n som klipper kanskje har en nettside eller Facebook profil? Eller kanskje du har et nummer. Og hvor holder frisøren til?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Henriette! Hundefrisøren på Sartor Storsenter er suuperflink. Amerkiansk og veldig ettertraktet dame når det kommer til hundefrisør 🙂 Klem

 • Så fint sengetøy! Elsker fargen! 🙂

 • Sigrid
  Hei skjønne Eirin! Jeg kom nettopp over et innlegg fra den gamle Stylista-versjonen av bloggen din, og fikk en skikkelig nostalgisk følelse! Jeg har fulgt deg og bloggen din siden du for det meste blogget om trening, altså i flere år! Dette fikk meg til å huske alle de fine innleggene dine med matoppskrifter, juice, hvordan du holder deg så positiv, treningstips osv. Og ikke minst da du var i New York! Jeg skulle ønske det var mulig å lese dem enda, for når jeg trykker i arkivet ditt, kommer jeg bare hit. Hadde du kunnet fikse på dette? Savner virkelig å kunne lese om denne tiden i livet ditt også.
  Stor klem fra Signe <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei skjønne! Hvor er det du klikker når du ikke kommer deg tilbake i arkviet? Bruker du kalenderen i sidebaren? Om ikke kan du endre linken i nettleseren til den datoen/måneden/året du vil leste tilbake til. Eksempel:
   https://eirinkristiansen.no/2015/02/22/ (endre tallene til ønsket dato).

   Klem!! <3

 • Hvor er sengesøyet fra? og hvor kjøper du det? Titt gjerne innom bloggen min http://www.dinaseveryday.wordpress.com. Når ut til unge kvinner, jenter og inspirer med tips og hverdagen min! Klem!

 • Tonje
  Så mye inspirasjon jeg får av deg, Eirin! Våkner hver morgen, og må inn å lese bloggen din! Stå på videre Eirin!? Foresten! Hvor er den sorte buksen du hadde på deg på spørsmål/svar filmene dine fra? Merke/butikk?:)
  Klem:-*

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det, Tonje. Det er så gøy å høre 🙂 Den sorte buksen er fra NLY Trend! Klem <3

 • Marielle
  Når legger du ut ting på bloppiskontoen din? Har så lyst på de skoene du skulle selge 🙂 evnt om jeg kan få kjøpt de nå før du legger de ut? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marielle! Det blir Popup Shop i Bergen i Mars 🙂 Kommer du dit kan jeg holde dem av for deg. Klem

   • Marielle
    Du er ikke interessert i å sende dem? Jeg betaler såklart frakt 🙂 bor et stykke unna 🙁

 • Charlotte
  Hvem tar bildene dine? super inspirerende!

 • Regine
  Når får du lov å røpe hva det store prosjektet du har holdt på med er? hihi, gleder meg!

 • Hege
  Hei. Det der så utrolig deilig ut 🙂 Hvor er sengetøyet og skjorten fra?

  • Eirin Kristiansen
   Heisann Hege! Skjorten er fra H&M og sengetøyet er fra Lexington 🙂

 • Martine
  Hei du!

  fantastisk blogg som alltid, men eg lurte på korleis du tar bildene som ovenfor? Det er jo i sengen og man ser klart det er umulig for deg å ha tre hender. Har du noen som tar de eller har du stativ i senga?
  Forstår om du ikke vil si det, om det blir personlig. Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg får hjelp til disse bildene 🙂 Klem

 • susannecasandra
  hei, har et spørsmål jeg håper du kan svare meg på. hva heter malene birger bagen sin den store ? er det den som er 45 cm lang eller 55 cm lang ? håper du kan svar. tenkt å kjøpe meg men de har bare den på 45 cm igjen på nelly så lurer bare på om den blir stor nok.
  håper du kan svar meg eirin. trenger din hjelp. sia du har alle 🙂
  <3

 • Amalie
  Hei på deg 🙂
  Litt på etterkant, men gratulerer så mye med både nytt kontor og (snart) ny leilighet!
  Du har helt sikkert svart/skrevet om det tidligere, men hva skal du gjøre på kontoret? Vil det først og fremst være blogging eller er det andre ting du også skal jobbe med på kontoret? Og hvor ligger den nye leiligheten, for nå bor du vel ganske sentralt (?) 🙂

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amalie! Tusen takk 🙂 Det er veldig stas. På kontoret kommer jeg hovedsakelig til å jobbe med blogg, men også andre prosjekter jeg har på siden som er litt hysj hysj. Den nye leiligheten ligger ett kvarter kjøring fra her jeg bor nå, så det er ikke så gale 🙂 Klem <3

 • Susanne casandra
  Takk får svar nå fant jeg en på 50 cm så tror kansje jeg blei litt sikker. 🙂 det er så vannskelig å si hehe 🙂 ha en fin kveld videre

 • gjest
  hei! utrolig fine bilder og en veldig inspirerende blogg!!
  lurer på en ting – hvem er det som tar bildene for deg? sånn som for eksempel på disse bildene her ovenfor? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er som oftest venner som tar dem 🙂

 • Så herlige bilder! Håper uken har behandlet deg fint så langt 😀

Comments are closed.