This weeks favorite..

· This weeks favorite recipe ·

Denne uken har vært supersunn og supervariert på matfronten. Jeg har spist og drukket så mye godt av alt innen smoothies og juice! Likevel må jeg nok si at oppskriften på disse raske, gode og sunne rundstykkene har overrasket meg mest. De er rett og slett knallgode og jeg er så glad for at mamma sendte meg oppskriften! Thank YOU. Jeg skal lage et dobbelt slag i dag som jeg kan fryse ned til den kommende uken. Mmm!

This week has been super healthy and I have (actually, haha) been good with variation. I’ve been drinking a lot of delicious juices and smoothies, but I do have to say that these healthy rolls are my favorites. They’re so good and filling! I’m gonna make some more today for the upcoming week..

This weeks favorite..

· This weeks favorite song ·

Denne uken har det vanket flere favorittsanger på spillelisten, men jeg holder nok en knapp på «Pillowtalk» av Zayn. Sett musikkvideoen forresten? Elsker at Gigi Hadid er med i den, hun er jo bare helskjønn og smellvakker! Jeg hører alltid på musikk i bilen, og denne er er must.

This week I’ve been listening to a bunch of great songs, but my favorite is definitely «Pillowtalk» by Zayn. Have you seen the music video by the way? I love that Gigi Hadid is in it, she’s so gorgeous and stunning! Well, I always listen to music when driving and this song is a big must.

· This weeks favorite highlight ·

Denne ukens høydepunkt er definitivt torsdagen hvor jeg endelig dro meg på Bikram Yoga, hvilket som dere sikkert vet var en av mine mål for januar. Det var helt fantastisk deilig, og jeg var faktisk allerede tilbake i går på lørdagsmorgenen. Jeg føler meg så mye bedre etter at jeg startet, allerede etter bare to ganger! Svetten renner som en åpen kran, og det er rett og slett 90 minutter med pur balsam for sjelen. Namaste!

This weeks favorite highlight I would have to say was the fact that I went to my first Bikram Yoga class on Thursday. As you probably already now, doing that was one of my goals for January so I’m very happy with myself now. Haha! It was simply amazing, and I already went back to my second class yesterday. I love the feeling of my body detoxifying itself. I would call it soul conditioning. You should try it! Namaste.

This weeks favorite..

· This weeks favorite day ·

Til tross for at det har vært en av mine beste uker, har nok lørdagen ranket høyest på skalaen. I går bestemte jeg meg for at jeg fortjente litt fri, så jeg koblet helt ut fra alt som heter sosiale medier hele dagen (ok, utenom et par snaps da). Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det for meg selv – det gjorde godt! Jeg startet dagen med en sunn og god frokost, og koste meg litt med Friends i sofaen med Billy i fanget. Klokken 10:30 dro jeg på Yoga, og det var helt fantastisk. To timer senere bar det rett hjem i dusjen mens kaken til kvelden stekte i ovnen. På kvelden hadde jeg nemlig en fin gjeng på besøk, og det var så koselig! Vi spilte, maste og knasket på alt fra grønnsaker og dip til tapas og sjokoladekake for de som ville ha det.

Even though every day this week has been amazing, I must say that yesterday (Saturday) was the best day I’ve had in a long time. I decided that I should give myself a break from everything called social media (ok, except some snapchats) and it felt really good. Can’t remember the last time I did! I started the day with a good breakfast while laying on the couch with Billy in my lap watching Friends. 10:30 I went to Yoga, and that was great too. Two hours later I went home and took a shower while the cake for the evening was baking in the oven. I had some friends over, and we spent the whole Saturday night just talking, playing games and eating tapas, vegetables and dip + chocolate cake – yuum.. It was so much fun!

· This weeks favorite outfit ·

This weeks favorite..

· This weeks favorite thing ·

Jeg foretrekker vanligvis å ha neglene mine naturlig med en blank neglelakk med et hint av rosa i seg. Rent og pent! Denne uken på en annen side har jeg nesten følt meg som en golden goddess med Essie «Leggy Legend» på fingrene. Jeg tror den vil bli ekstra fin i sommer mot solbrun hud!

Usually I prefer my nails natural with a touch of transparent/pink nail polish. It’s so clean and pretty! This week on the other hand I’ve almost been feeling like a golden goddess with Essie «Leggy Legend» on my nails. Haha! I believe it will look even better in the summer with tanned skin.

This weeks favorite..

· This weeks favorite picture ·

Dette bildet gir meg så mange gode følelser. Jeg tok det på 5th Avenue da jeg var der i desember, og bare ved å titte på det føler jeg at jeg blir tatt rett tilbake til alle luktene, menneskene og følelsene den pulserende byen gir. Gleder meg til å reise tilbake! Noen som har et hotell å anbefale? ♥

This picture give such good vibes. I captured it at 5th Avenue when I was visiting in December, and just looking at it takes me right back to all the people, the smell and not to mention the feeling the vibrant city gives. I can’t wait to go back in March! Do any of you have a hotel ro recommend?

This weeks favorite..

Hope you like this new column.
Wish you a peaceful sunday!


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “This weeks favorite..

 • For et fint innlegg! Disse rundstykkene skal jeg prøve meg på en glutenfri variant av i dag. Perfekt å gjøre på en søndag, og de ser SÅ gode ut 🙂

 • Ida
  Hei! hvor er den svarte toppen fra? på bildet med treningsklær og utstyr. Håper du får en super søndag 😀 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Run&Relax 😀 Samme til deg!

 • Bedia
  Love this new column so much! You’re always really inspiring me.
  thank you for that <3

 • Martha
  Hei Eirin! Hvor er den hvite kåpen du viste på snapchat igår fra? Så fin! Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere, men nå når jeg først gjør det må jeg bare si at bloggen din er utrolig flott og inspirerende, du gjør en fantastisk bra jobb! Håper du får en fin søndag videre 🙂

 • Anonym
  Heiter fargen på håret ditt nokke spesielt? Den var veldig fin:) klem

  • Eirin Kristiansen
   Det gjør den dessverre ikke da det er min naturlige med litt highlights.. Klem!

 • Celine
  Hei Eirin! Er innom bloggen din hver dag, alltid like inspirerende. 🙂 Jeg har et spørsmål…jeg vurderer å kjøpe den YSL vesken som du har på bildet i dette innlegget, men er usikker på størrelse. Din er perfekt, så jeg lurte på om din er medium eller large?
  Fortsatt fin søndag til deg! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Celine! Jeg har den lille modellen, da må det være medium 🙂

 • M
  Kommer svar på spørsmålsrunden i kveld? Gleder meg!

 • Love this new column – that outfit is so good!

  x
  http://www.alexsandrabernhard.com

 • Line
  Den genseren og skjorta fra mango (så komboen i et annet innlegg også), kan du linke til de? Finner de ikke selv på nettsidene :/

 • helene
  Trener du yoga alene? Jeg har så lyst til å eksprimentere litt på treningsfronten selv, men har ingen å dra med……

 • Camilla
  Hei! Hvor er den fine kåpen på bildet fra? 🙂

 • Hedda Monsen
  Hei! Jeg lurer veldig på om da du bodde i New York og studerte; ble du plasser sammen med tilfeldige norske samboere via Gateway, eller er det folk du kjente fra før?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hedda! Jeg ble kjent med noen jenter via Gateway sine sider. Kjente dem ikke, men veldig koselig måte å gjøre det på 🙂

 • Lisa
  Hei!

  Ser du på den vesken du har i innlegget som en langtids investering? Slik som en chanelveske har man jo hele livet. Eller tror du at Ysl-veskene kommer til å gå ut av moten om noen år?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lisa! Ja, det gjør jeg virkelig. Jeg tenker alltid langtids investering når jeg først kjøper meg en dyr veske. Noe annet har jeg ikke råd til om jeg må oppdatere meg hvert år :O Haha.. <3

Comments are closed.