I'd rather be in Paris

B o n j o u r

God morgen i ruskeværet! Jeg vet ikke hvordan det er der dere befinner dere for øyeblikket, men her i Bergen er det meldt full storm, og det herjer som bare fy utenfor vinduet mitt. Skolene er stengt, og sivilforsvaret i Hordaland har kalt inn ekstra mannskaper før ekstremværet «Tor» melder sin fulle ankomst. Hjelpes meg! Jeg har bare en ting å si – jeg ville heller befunnet meg på en koselig og liten café i en sjarmerende sidegate i Paris akkurat nå. Det hadde vært noe! Det rykker usedvanlig mye i passet mitt om dagen, og jeg drømmer stort om reise, sol og sommer.

Good morning! I don’t know about your situation for the moment, but here in Bergen there’s a big storm coming up and the weather are going crazy outside my window. The schools are closed and the civil defence has called in help to cope with the extreme weather «Tor» before it really kicks in. Well, I only have one thing to say! I’d rather be in a little cozy café in Paris right now, enjoying my latte in a charming side street. That would be something! My passport has literally been screaming at me lately, and I’ve been dreaming of summer and traveling a lot the past weeks..

I'd rather be in ParisI'd rather be in ParisI'd rather be in Paris

...

Om vi ser bort ifra uværet så er det en ting jeg er glad for, og det er at helgen endelig er her. Ukens glade høydepunkt! Morgentimene mine har jeg tilbragt i sengen med kaffe, briller på nesen og oppdatering av siste nytt. En ordentlig myk start på dagen! Yogatimen i går var forresten helt fantastisk for dere som lurte på hvordan det gikk. Jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv! Etter 90 minutter kunne jeg vrenge toppen min for svette, og jeg dro hjem med en helt herlig følelse fra topp til tå. Jeg gleder meg allerede til neste time og nå er jeg glad!.. Et friskt pust på treningsfronten ♥

If we look past the storm there’s one thing I’m really excited for – weekend is finally here! I’ve been spending my morning hours in bed with coffee, glasses on my nose and updating myself on the latest news. In other words, a peaceful and quiet morning! And for you who wondered, the Yoga class yesterday felt amazing. I’ve never been sweating that much my whole life! After the 90 minutes sequence I went home with the best feeling ever. I’m already looking forward to next class! The Yoga session was like a fresh breath of air to my regular workout routine.. I’m so happy!

I'd rather be in Paris

· Enjoy your weekend ♥ ·


Previous Post
Next Post

37 thoughts on “I’d rather be in Paris

 • Frida
  Hei Eirin!
  Det virker som om du har så veldig orden på ting, har du noen tips til noen fine 2016 planners? Finner ingen ordentlig fine i bokhandelen, og det er så mange på etsy at man blir helt lost.
  Syns du blogger veldig bra for tiden forresten! <3

 • Jeg booket faktisk nettopp en weekendtur til Paris i mars, og jeg gleder meg sånn! Fine byen <3 Håper du får en fin helg 🙂

 • Hvor tok du bikram kurset? 🙂 er nyinnflyttet til Vestlandet, nærmere sagt Os! Er vant med Oslo og det er en stor omveltning haha, så titter etter nye ting i Bergen. Takk for herlig blogg <3

 • Marthe
  Så fine bilder! Hvilken app/program bruker du til å lage den lille videoen? 🙂

 • Helle
  Å, jeg kunne også tenkt meg til Paris nå! Det er så fint der!

  To Spørsmål:
  1. Jeg har så lyst på klokken du har fra «The Fifth Watches», men jeg har så «tynt» håndledd, så jeg er redd den kan bli litt for stor for meg 🙁 Hvor stor er klokkeskiven i diameter?
  2. Er det mulig å kjøpe klokken i New York eller finnes den kun på nettet?

  God helg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Helle! Jeg vet ikke hvor stor klokkeskiven er, men jeg kan si at jeg også har et veldig smalt håndledd. Den passer meg likevel fint på det innerste hakket 🙂 Du kan også lage esktra hull. Klokken finnes kun på nett. Klem

 • Kathrine
  Hei! Jeg lurer på noe ang den foundation oil du har skrevet mye om. Er det mulig å kjøpe den i NY, evt hvor?

  God helg fine deg ❤️

 • Maren
  Hvor er teppet fra? 🙂

 • Åå helt evig – Paris er alltid en god idé, ihvertfall når været er så ruskete! Ha en fin dag videre skjønne Eirin <3

  ??Maiken vil bare tipse om at det finnes hotyoga på os, har hørt mye bra om det!

 • Kristine
  Det var interessant det du sa om at du styrer unna akryl i klesplagg. Kan du si litt mer om det, og hvilke innhold av materiale du helst ser etter i en klesplagg? 🙂

 • Katinka
  Kan du være så snill å vise bilder av veske samlingen din?

 • Kari
  Hei fine Eirin <3 Hadde du mye yogaerfaring før Bikram? Jeg har enda ikke prøvd yoga, men har så lyst til å teste ut Bikram, og kanskje melde meg inn på senteret. Men så vet jeg ikke om jeg skal teste ut vanlig yoga først. Hva tror du jeg burde? Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kari! Det som er så fint med Bikram Yoga er at det er for ALLE 🙂 Nybegynner eller erfaren, har ikke noe å si. Jeg har ingen erfaring med det fra tidligere, men merket ikke noe til at det gjorde så mye. Alle fokuserer på seg selv, og øvelsene er enkle. Utfordringen er bevegelsene i den høye temperaturen. Klem!

 • Herlige bilder Eirin!!

  Ja, for eit vær det er her i byn ikveld, ,men det er jo ekstra koselig å ligge under pleddet
  når været herjer som verst ute 😉

  God helg!!

 • Maren
  Du inspirerer meg hver dag!
  Hvor/hvordan har du kjøpt/lagd sengeteppet ditt? Det er så fint!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Maren <3 Det er fra Fru Nördstrom 🙂

 • Sofie
  Hei! Så gøy å høre om hva du gjør på treningsfronten ? Det hadde vært veldig interessant å høre litt mer om hvilke ulike økter du tar på tredemøllen, hvilke type intervaller, intensitet/hastighet osv! Føler jeg for lenge har gjennomført de samme 4×4 intervallene uten noe progresjon når det kommer til hastighet, og hadde ikke takket nei til litt inspirasjon?

 • Kanskje du kan lage en Paris guide ?

  • Eirin Kristiansen
   Føler meg dessverre ikke godt nok kjent i byen til å gjøre det enda 🙁

 • Celine Madsen
  Hei!

  Du snakker ofte om at du er glad for å investere i basic plagg, så jeg lurte på om du kunne lage et blogg innlegg om dette og for eksempel til de ulike sesongene. Har funnet en del på både pintrest og weheart it, men dette er jo ikke tilpasset vårt klima her i Norge så hadde vært supert å få litt innspill fra deg som nå bygger opp en slik garderobe 🙂

 • Får håpe været gir seg snart, det høres ikke noe gøy ut! Men Paris derimot høres veldig gøy ut, meg og en venninne driver å planlegger en tur dit ,men vi må bare finne en tid vi ikke har for mye skole arbeid. Håper du får en super helg <3

  • Eirin Kristiansen
   Samme problemet her.. Paris er jo så nydelig! Takk det samme, Elise <3

 • Kristin
  Hva bør jeg handle på ferie i NY? Noen tips? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Ahhh.. Hard one! Det kommer jo helt an på hva du ønsker deg 😀 Dolleren er skyhøy akkurat nå, så viktig å handle smart!

 • Marte
  Hei kjære, søte og flotte Eirin! Jeg er så utrolig glad i bloggen din og har vært en trofast følger i hele 3 år 🙂 Dette kommer veldig uventet for deg sikkert men jeg trenger din hjelp!. Jeg og venninnen min nærmest kjemper om å få vinne en Tipp topp tur med 71*nord til en verdi av 80.000kr og da trenger vi så mange stemmer som overhode mulig. Problemet er at vi verken er «kjent» på Instagram, facebook eller har blogg, og har ikke like stor sjans for å få stemmer som mange av dere andre har. Kunne du være så snill å hjulpet oss vinne denne turen? Dette er noe vi begge har så inderlig lyst til å vinne og vi trenger all hjelp vi kan få 🙂

  http://tipptopptur.no/bidrag/134

  Dette er linken hvos man skal stemme!:-)

  Tusen takk på forhånd!

  Stor klem <3

 • Andrea Sørnes
  De gullringene du har i ørene er så fine! Hvor har du kjøpt de?

 • Det høyres ut som ein veeeldig deilig start på dagen 🙂 Håpe du har ei deilig helg!

 • Marita
  Hei Eirin! Elsker bloggen din,man blir like glad hver gang man klikker seg inn☺️ Jeg lurer veldig på hvor den flotte genseren din er fra og mobildekselet. Du brukte det på gårsdagens Snapchat?

 • Kristin Haugen Granli
  Skal til Paris neste fredag, aldri vært der, gleder meg!

  Hadde virkelig satt pris på et innlegg med tips om Paris; hva man kan gjøre, hvor man bør spise osv…

  Ha en fin søndag 🙂

 • Oda
  Haha, med fare for å bli litt for «kontaktannonse» må du bare si ifra hvis du ønsker å ta en tur! Studerer juss her i Bergen, og trenger virkelig å komme meg bort litt, gjerne sammen med noen om ikke alene! Send meg en mail du 😀

Comments are closed.