annonse + adlinks

Kick it

Treningen er i full gang, og jeg har troen på at 2016 vil bli et langt mer sporty år i forhold til hva 2015 endte opp med å bli. Det at jeg begynte på kickboksing i fjor høst har gitt meg en helt ny treningsglede, og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg gleder meg like mye til hver eneste økt! Etter mange år på treningsstudio var jeg klar for en annen type treningsform, og personlig kunne jeg ikke valgt bedre. Selv om svetten renner og man hiver etter pusten glemmer man hvor sliten man er fordi det er så gøy! Og til dere som har spurt, så kan jeg igjen nevne at jeg trener hos Bushido Kampsportsenter. Her stortrives jeg – miljøet er både oppløftende og herlig med motiverende og imøtekommende trenere og medlemmer.

The workout gear is on and I believe 2016 will be a way better year when it comes to being sporty. After I started with kickboksing last year I have like this whole new workout motivation and I’m looking forward to every single workout! After many years at the gym I was ready to try something new, and I could not have choosen better. Even though the heart is pumping and sweat is flowing, you kind of forget that you’re working out because it’s so much fun! And for you who asked – I’m a member of the Bushido klub center and I absolutely love it there! Everyone is so great and supportive.

Kick it

Jeg trener på kampsportsenteret to ganger i uken. Utenom har det blitt en del trening hjemme, både på sekk (kjøpt her) og med boxing mitts. Sistnevnte er veldig gøy når man har en treningspartner som man kan sparre med! Det er perfekt til effektiv hjemmetrening..

 I work out two times a week at the kickboxing center. I also do a lot of workout at home on my boxing bag from Casall, and when I have someone to train with we usually use boxing mitts. It’s a really fun and effective way of working out at and getting in shape at home!

Kick it

Jeg har såvidt begynt og har mye igjen å lære, men det er det som er gøy! Noen økter føler jeg meg helt rå, andre har jeg lyst til å bare legge meg ned og grine av frustrasjon. Kickboksing vekker mange følelser nettopp fordi man blir så engasjert. Det er virkelig en knallgøy treningsform!

I’ve just started and there’s no doubt that I have a lot to learn, but if you ask me that’s the most fun and important part of the whole thing. Some days I feel like a beast, other days I just want to lay down on the floor and cry of frustration.. Haha! You get really engaged, that’s for sure.

Kick it

Jeg har på meg sportsbh fra Pierre Robert – den kommer i lilla, turkis og rosa.

Kick it

...

Når det kommer til selve øktene trener vi vanligvis i t-skjorte og kickboksing bukser. Det er komfortabelt, men enda bedre blir det med det rette sportsundertøyet! Jeg har tidligere nevnt Pierre Robert sitt sportsundertøy, og jeg gjør det gledelig igjen. Det er med hånden på hjertet virkelig fantastisk på alle mulige måter! Og når det kommer til kickboksingen gjelder det minst like mye bokseren som sportsbhen. Den sitter som et skudd gjennom hele økten, viser ingen linjer og er tynn, elastisk og superfunksjonell. Strikken i livet strammer ikke, men sørger likevel for at alt sitter på samme plass gjennom hele økten uten å skape noen som helst form for irritasjonsmoment. Nå trener jeg ikke i annet! Og helt ærlig – jeg visste ikke hvor mye det hadde å si for komforten under en økt før jeg prøvde.. Komfortabelt treningstøy, maks treningsglede!

I’m wearing my favorite sports bra from Pierre Robert. I love it!


Previous Post
Next Post

47 thoughts on “Kick it

 • Maria
  Kickboksing virker supergøy! Har veldig lyst til å prøve!

  Lurte på hvordan du synes sports-BH’ene fra Pierre Robert er i størrelsen? Har veldig lyst til å prøve en, de virker så behagelige! Har kun brukt Nike, men jeg synes egentlig ikke de er så behagelige..

  Keep spreading inspiration and motivation!

  XX

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! De er helt normal i størrelsen 🙂 Klem

 • Amanda
  litt vel mye trening og supersunn perfekt livsstil i det siste nå

  • Eirin Kristiansen
   Skal ikke være lett å tilfredsstille alle..

   • Tina Kvåle
    Haha. Ikke bry deg, Eirin. Tydeligvis ikke alle som vet at dette begynte som en treningsblogg. Stå på, flinke dama. <3

   • Christine
    Synes du er flink, jeg! Kjekt med litt ekstra motivasjon på denne årstiden, når alt er litt grått 🙂

    Ha en strålende uke!

 • Andrea
  Hvor er den grå tightsen fra på nederste bilde? Takk for inspirerende innlegg ha en god søndag 🙂

 • Birte
  Hei Eirin!

  Dette kommer litt ut av sammenheng med innlegget, men jeg lurer på om den høytlivsbuksen du har på deg på dette bildet https://eirinkristiansen.no/2015/05/12/keep-it-loose/ er denne http://www.asos.com/ASOS-Tall/ASOS-TALL-Wide-Leg-Trousers-in-Jersey/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6152262&cid=2640&Rf-200=4&Rf989=6323&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black&totalstyles=25&gridsize=3

  Haha, håper det ikke var for rart å spørre om siden det er såpass lenge siden, men jeg har siden den gang innlegget kom ut vært på utkikk etter noe lignende, uten hell da.

  Selv trengte jeg også påfyll av motivasjon og treningsglede; så jeg begynte på Taekwon-Do. Denne uken graderte jeg meg til gult belte, så godt miljø, bra folk og trenere!

  Ellers digger jeg det du gjør og håper du fortsetter å gjøre det du elsker!

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Birte 😀 Det stemmer, det er den! Gratulerer med gult belte, såå gøy når man finner en treningsform man virkelig liker 🙂 God klem!

   • Pia
    Den buksa er så fin! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den, Eirin? 🙂 Vanskelig å vite når man bestiller på nettet synes jeg. Hilsen Pia 🙂

 • Så flink du er! Og så gøy at du har funnet en treningsform du virkelig liker 😀 Kickboksing ser veldig gøyt men slitsomt ut, har lyst å prøve det en gang 😀

 • Ingrid
  Hei.
  Hvilken str har du i hanskene? Så de bare hadde svart i L..
  Går på boxing på sats selv. Supergøy!! Ikke helt det samme sikkert, men synes det er fantastisk kjekt også i alle fall ???

  Veldig inspirerende innlegg og blogg generelt ☺️??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! Jeg har medium i mine 🙂 Tusen takk <3

 • Alltid hatt lyst til å begynne på kickboxing, men det har de ikke her hvor jeg bor :/ Kanskje ikke så lett å være via youtube heller, ser jeg for meg ;p

  • Eirin Kristiansen
   Ingenting er umulig 😀 Kanskje du finner en coach som kan på et treningssenter nær deg?

 • Ane
  Hei fine Eirin! Elsker bloggen din og spesielt treningsinnleggene dine! Ingenting gir meg mer motivasjon enn de! Kunne du gitt noen tips på sparke/slag øvelser på boksesekken? Har hansker og sekk hjemme, men er dårlig på øvelser som kan utføres! Hadde blitt glad for svar 🙂 Stå på videre! Ønsker deg alt godt

 • Silje
  Hei!

  Har selv lyst å begynne med kickboksing hjemme, men har ingen plass å henge opp boksesekk. Fungerer det bra å la den stå på gulvet slik som du gjør på bildene? Og får man brukt armene også da? 🙂
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Det er mulig å kjøpe typ «fotstøtte» til boksesekken slik at du slipper å henge den opp 🙂 Det funker som gull! Klem

 • Mia
  Syntes ikke det gjør noe med «trening supersunn perfekt livsstil». Sliter litt med motivasjonen selv så er veldig motiverende å komme inn her å finne motivasjon, å det blir jo vanskelig for deg å ikke blogge om det når det faktisk ér livsstilen din! Keep up the good work 😀

  Men jeg lurte på en ting, etter snappen din igår med den hvite kåpen – fikk jeg ett «MÅ HA» øyeblikk! Den er såå fint og ser super eksklusiv ut! Så du hadde kjøpt den på Deguy, de hadde den ikke i nettbutikken sin, må løpe rett dit imorgen (Oslo) å håper de har den inne! Bare 2 spørsmål, er det lenge siden du kjøpte den? Og er den like dyr som den ser ut til, pris altså? 🙂

  Fortsatt god søndag, til favorittbloggeren min!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for forståelsen for det, Mia 🙂 Bloggen er jo en stor del av meg så det er klart at den blir påvirket i stor grad av det jeg bedriver dagene med.. Angående kåpen så er den relativt ny, men jeg fikk akkurat med meg den siste fra salget i Bergen. Ordinær pris mener jeg var 3500,- 🙂 (Det er cashmere) Stor klem!

 • Christina
  Hei!! Den box-bagen som du linka til, kan den settes stødig på gulvet, eller må den henges opp?? Har ikke lyst å henge den opp i taket 😛
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Det er mulig å kjøpe typ «fotstøtte» til boksesekken slik at du slipper å henge den opp 🙂 Klem!

 • Hei Eirin! Det kameraet både du og Cath og flere andre bloggere bruker, er det bra for filming også? Jeg vil gjerne ha et kamera som kan ta gode hverdagsbilder til blogg, men som også fungerer bra til vlogging. Funker deres kamera til det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine! Det er spesielt kjent for å være bra til film 🙂 Klem

 • Det ser så utrolif morsomt ut!:) Håper du får en super kveld, og at den kommende uken blir knall!

 • Lisa
  Når kommer svarene på spmrunden?:)

 • helle
  Hei!! Til motsetning av Amanda synes jeg det er suverent med litt sunn livsstil nå i det nye 2016 🙂 Jeg blir så inspirert, og du STRÅLER om dagen. Vakre deg 🙂

  Tror du at du kan fortelle litt om selve øktene? hva du trener, om rep og hvor lenge du holder på? har så lyst til å prøve, men aner jo ikke hvordan jeg «gjør» det??

  Stor klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det, Helle. Det gjør meg glad å høre 🙂 Tenker du på øktene på kampsportsenteret? Klem

 • Lone
  Heisann! Holder sportsbh’en på plass alt uten at den blir for løs? Hva liker du best å trene i av g-streng og Pierre Robert boxere? Bruker kun g-streng fordi trusekanten vises så godt gjennom hvis ikke! Kan disse boxerene brukes under tights også, eller anbefaler du g-streng under tights? Regner med at svarerne dine er fullstendig ærlige, selv om innlegget er sponset?? klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lone! Sportsbhen sitter som et skudd, jeg vil faktisk våge å påstå at den er bedre enn både Nike og Casall sine.. Boxerne kan absolutt brukes under tights også, men personlig bruker jeg dem bare under løse treningsbukser som på kick og yoga. Det er nok bare av vane at jeg ikke klarer å trene med noe annet enn string under tights, uansett hvor bra den måtte være! Men sånn er det bare.. 😀 Å gi mine ærlige meninger er viktig for meg – noe annet ville jeg aldri turt. Hadde vært rimelig pinlig å anbefale noe som dere fort kunne gjennomskuet 😉 Håper det skinner gjennom. Klem!

 • helle
  Ja! Tenker på egentlig alle økter du gjennomfører 🙂 Både på senter, og gjerne hvordan du gjennomfører det hjemme, på egentrening! Hvis du orker å forklare det, da hehe 🙂

 • Iben
  Hei Eirin!

  Hvilke bukser pleie du å bruke på kickboxingen? Er litt usikker på hvilke som vil passe best 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg bruker kickboksing bukser. De får man kjøpt på kampsportsenteret 🙂

 • julia
  nydelige øreringer, hvor fra?

 • Camilla
  Må man sloss mot andre på trening? Er så redd for å bli slått i nesen 🙁 Haha

  • Eirin Kristiansen
   Sloss vil jeg ikke kalle det, men man sparrer mot hverandre. Ikke som om det skulle vært kamp da, man tar hensyn på trening 😀

 • Hege Veronica
  Har du noen tips om hvor man kan kjøpe et gulvfeste til boxingbagen? 😉

  Ønsker deg en fin dag Eirin.

  • Eirin Kristiansen
   Liiitt usikker på hvor de selger, kickboksing senteret jeg går på kan fikse det. Bushido 🙂

 • Ingvild
  Hei! Jeg har lett etter den svarte og hvite tightsen fra Bjørn Borg du har på deg overalt på nettet, men umulig å finne! Hvor fikk du tak i den om jeg kan spørre?? Elsker mønsteret og at den er høy på livet. Blir kjempeglad om du har en link eller et navn på akkurat den tightsen:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingvild! Jeg fikk den da jeg gjorde en kampanje fra Bjørn Borg. Den er ganske gammel, dessverre :/ Klem

Comments are closed.