Healthy & heavenly rolls

.. Ready in only 25 minutes!

Heldig som jeg er så har jeg en mamma som tenker på meg hver gang hun ramler over en god oppskrift. I går kveld sendte hun over denne linken på “proteinrike scones”, og da var jeg solgt med en gang! Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det scones, men nydelige rundstykker kan jeg stå inne for. Noe så godt – virkelig! Jeg lagde et slag i morges og innen en liten halvtime var frokosten klar. Disse går rett inn i oppskriftsboken min! Mmm..

Lucky me who have a mom who thinks of me every time she finds a delicious recipe online. Last night she sent me this recipe of “protein scones” and I was sold right away! I don’t think I will call them scones – I believe rolls are the right word. I made them this morning and they were basically amazing. Mmm! Promise me you will give them a chance. You won’t regret! The recipe goes right in my food archive that’s for sure.

Healthy & heavenly rolls

Healthy & heavenly rolls

Healthy & heavenly rolls

Resultatet blir saftige, luftige og deilige rundstykker. Perfekt til frokost, lunsj, kvelds – eller etter trening om du vil! Jeg hadde Nora sitt sukkerfrie blåbærsyltetøy på mine, og det var godt. Hvitost blir neste! Nå skal jeg krype opp i sofaen med rundstykker og en kopp kakao. Kroppen skjelver etter kveldens kickboksing økt, så nå skal jeg bare finne roen å slappe av. Sykt deilig! Fortsatt god kveld, dere – håper alt er fint!

The results; amazing rolls that are super duper easy to make in a short amount of time. Perfect for breakfast, lunch or even after a sweaty workout! I had mine with sugarfree blueberry jam from Nora and it was so good. Cheese is up next! Now I’m gonna spend the rest of the evening in the couch with rolls and cocoa. My whole body is shaking after tonights kickboxing workout, but boy it feels great. Hope you’re doing good sweetie!

39 Responses to Healthy & heavenly rolls

 1. Hei Eirin! Har spurt deg tidligere uten å ha fått svar, så da prøver jeg igjen 🙂 Hvor er gullbestikket fra? Jeg og samboeren min er ute etter et slik sett, men har enda ikke funnet noe vi syns er fint. Men syns ditt ser veldig stilig ut! 🙂 Hadde satt stor pris på svar!

 2. Desse såg såå gode ut!! Såg også at Hanne Mjåseth hadde laga desse, og no angrar eg litt på at eg ikkje lagde dei og hadde med meg i bussen i måro.. Men men, maybe next time <3 Ha ein super fin kveld gode du!

  • De er nydelige! Skulle Google oppskriften for å finne oppehaveren og kreditere den som hadde kommet på den, men var ikke så lett når over haugevis av bloggere og x-antall forum allerede hadde “stjelt” og delt den. Haha! Jeg er visst litt treg.. Ha en fin kveld du også ☺️

   P.s. om noen vet hvem som er “eieren” av denne oppskriften så gi meg en heads up! Vedkommende fortjener skryt ???

 3. Nam! De skal jeg jammen bake i morgen 🙂 og muligens strø gresskarkjerner over istedenfor sesam – da jeg ikke er så altfor glad i sesamfrø 🙂

 4. Finne roen *og* slappe av 😛
  Bare en liten og/å heads-up!

  Rundstykkene ser deilige ut, skal virkelig prøve meg på dem 🙂

 5. Hei hei!
  Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.
  Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺
  Ta gjerne en tur innom min blogg en gang 😉
  Hilsen ☺

 6. Hei Eirin 🙂 hvordan får du hvit ramme på bildene på insta, samtidig som de blir avlange og “store” om du skjønner hva jeg mener? 🙂

 7. Mmm, de der har vært en favoritt hos meg i over ett år. De er helt nydelige, og perfekt å ha i fryseren! Pleier å ha gresskarkjerner i også, øker næringsinnholdet og adder litt crunch. Nydelige bilder som alltid, du er bare vanvittig dyktig på det du gjør Eirin! Virkelig! <3 Klem til deg 🙂

  • Jeg er nesten lei meg for at jeg ikke har oppdaget oppskriften før nå, såå godt 😀 Takk for tips om gresskarkjerner! Tusen takk og samme til deg, søte du <3 Klem!

 8. hahaha mine ble en smule flatere enn dine. hvordan ble dine så runde og fine? brukte du mikser eller bare rørte du alt sammen?

  • Jeg gjorde ikke noe spesielt. Rørte alt sammen med hendene og formet de som runde boller 🙂

 9. Er disse sunnere enn knekkebrød? De inneholder jo flotte ingridienser så disse må jo være bedre å spise enn alt brødet jeg gjerne har tendens til å spise som en rask og enkel løsning

 10. Hei! Har veldig lyst å bake disse runstykkene til helgen, men har ikke kjøkkenvekt. Vet du om det går an å finne ut ca hvor mange dl havregryn og cottage cheese det er man trenger? 😛

 11. Du tar så fantastisk fine bilder Eirin, så kunne ikke la være med å la meg friste av disse 🙂 Står 10 rykende ferske og nybakte rundstykker etter denne oppskriften på kjøkkenbenken min nå, og må gi deg skryt for disse var knallgode!

Follow @ Instagram