The everyday life

adlinks 1. HER  2. HER 3. HER  4. HER 5. HER 6. HER 7. HER  9. HER 10. HER 11. HER 12. HER


· S p o r t y  s p i c e ·

Nelly har fått inn mange nye skatter i sortimentet, og i dag har jeg plukket ut mine hverdagsfavoritter. Jeg har blandet inn litt trening også da det tross alt er en stor del av hverdagen! Jeg tipper jeg ikke er alene om å stresse litt med tid til overs noen dager, så derfor har jeg også plukket ut litt treningsredskaper som kan hjelpe deg å holde formen selv når du er hjemme.. Nå bærer det til kickboksing! I kveld kommer en oppskrift ♥

Previous Post
Next Post

1 thought on “The everyday life

  • Elise

    Hei:) Har lest bloggen din lenge, og synes du gjer ein heilt fantastisk jobb!! Eg har lenge vort på jakt etter den perfekte trenings-tightsen, og lurte derfor på om du hadde noken å anbefale? Gjerne noken med spreke fargar og god passform.

Comments are closed.

Translate