I could get used to this

· Hotel breakfast is just the best ·

Vanligvis når jeg er på reise lengter jeg alltid hjem til min faste frokost og sunne rutiner som er tilberedt fra bunnen av slik at jeg vet hva jeg får i meg, men akkurat nå nyter jeg og verdsetter hver eneste morgen jeg faktisk får hotellfrokost servert på rommet her i New York. Det er en ren fryd! Hver morgen lener jeg meg tilbake med kaffekoppen og en smurt bagel før dagen pangstarter. Og det uten at jeg trenger å bevege en fot utenfor døren! Lazy days, very needed.. I dag er det grått og dystert ute, men det passer i grunn fint da det står jobb på agendaen i hele dag. Utover dagen tenker jeg å ta MacBooken under armen å slenge meg ned på min gamle stam-kafe her i byen. Noen trenger kanskje litt fred og ro mens de jobber, men jeg er faktisk litt motsatt. Jeg blir inspirert av at folk prater og spaserer rundt meg. Det er faktisk riktig så fascinerende! Ha en riktig fin dag, dere ♥

/ Usually when I’m travelling I always miss my everyday healthy breakfast, prepared from scratch. But nowadays I’m really enjoying and appreciating the hotel breakfast here in New York. Every morning I lean back with a cup of freshly brewed coffee in my hand and a cream cheese bagel with jam on my plate. And I don’t even have to leave the room to get it! Lazy days, very needed.. Haha! The weather today is grey and grim, but that’s fine because I’m working all day anyway. Later I’m planning to take my MacBook with me to work from my favorite café. Some people prefer quiet and peace while working, but I actually love to work when it’s a bit noisy around me. I find people-watching inspiring to my work!

I could get used to this

Cream cheese bagel, freshly brewed coffee and latest news..

I could get used to this

– Enjoy the rest of your day –


Previous Post
Next Post

4 thoughts on “I could get used to this

Comments are closed.