Where Kevin McCallister stayed

· The Plaza Hotel from Home Alone 2 ·

Hjemme Alene filmene har vært en av mine must-see julefilmer hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Og akkurat det tipper jeg ikke akkurat at jeg er alene om! Dette er filmene som virkelig får meg i julestemning, og jeg bestemte meg for å gjenoppleve toeren – «Lost in New York». Jeg tok meg en tur til The Plaza Hotel hvor Kevin McCallister faktisk bodde, og jeg ble rett og slett bare stående å drømme meg litt bort for et øyeblikk.

/ The Home Alone movies has been a favorite of mine since I was a child, and I believe I’m not the only one when it comes to that! These are the only movies that really gives me that special christmas spirit, and I decided to go and see the hotel that Kevin McCallister stayed at in the movie.

Where Kevin McCallister stayed

B E A U T I F U L

Where Kevin McCallister stayed

Where Kevin McCallister stayed

Where Kevin McCallister stayed

The Plaza Hotel er det fineste hotellet man kan bo på i New York, og prisen for å bo på «The Kevin Suite» (suite 411, så fikk du svaret på det, hehe) koster svimlende $1,100 per natt. Om du betaler et tillegg får du hele pakken med egen butler og «The home Alone Sundae» som er identisk med den Kevin selv spiste. To kuler hver av jordbær, vanilje og sjokolade toppet med bananer, M&M’s, skivede mandler og rainbow sprinkles begravd under et tonn med krem. I tillegg til dette kommer den med mandelkjeks, kirsebær, papirparaplyer og mynteblader. Wow! Han visste å kose seg..

/ The Plaza Hotel is the finest hotel you can stay at when visiting New York. The price of staying in Suite 411, the Kevin Suite, is $1,100 a night. In addition to that if you pay a little bit extra, you get your very own butler and the famous «Kevin Sundae» with two scoops each of vanilla, chocolate and strawberry ice cream in an oblong china dish, with bananas, M & M’s, almond slivers and rainbow sprinkles buried under mounds of whipped cream. A couple of thin almond cookies, a maraschino cherry, paper umbrellas and a sprig of mint complete the concoction.

Where Kevin McCallister stayed

Hotellet selv har avslørt at hundrevis av familier kommer til hotellet hvert år for å gjenoppleve filmen og alt som hører med. Barnslig som jeg er drømmer jeg om å gjøre det samme, og jeg skal innrømme at jeg sjekket det opp før jeg dro med et lite håp om og faktisk gjøre det. Haha! Dessverre ble det for dyrt og dermed med drømmen. Kanskje jeg får til å gjennomføre det en vakker dag med min egen familie! Det hadde vært noe..

/ Hundreds of families visit the hotel to get the «Home Alone 2» experience and everything that goes with. Childish as I am I’m also hoping to be able to do it one day, haha.. Right now I believe it’s to expensive, but hopefully I will manage to do it with my very own family one day..

Where Kevin McCallister stayed

Om du noen gang befinner deg i New York kan jeg anbefale og likevel ta turen til hotellet bare for å nyte det fine bygget og den detaljerte arkitekturen. Det er så svimlende vakkert! Dessuten ligger jo Central Park et steinkast unna, og der er det jo alltid koselig å ta seg en spasertur med noe varmt å drikke og varme hendene på. Om du er heldig treffer du kanskje på «The Pigeon Lady» i parken også? Haha.. Det er lov å drømme ♥

/ When you visit New York I can highly recommend to go and take a look at the hotel and it’s beautiful architecture. It’s amazing! And Central Park is right by, so afterwards you can take a walk in the park with something warm to drink too. If you’re lucky you might meet «The Pigeon Lady»!..

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Where Kevin McCallister stayed

 • Amalie
  Åh så koselig innlegg. Jeg sitter faktisk akkuart og ser på den filmen nå! 😀

 • Jannicke
  Sitter å ser på den filmen nå faktisk.
  Jeg lurte bare på hvilket hotel du bor på når du drar til new York? 🙂

 • Martha
  «Han visste å kose seg» hahah, godt sagt! Fikk skikkelig lyst til å være i NYC og se på det hotellet selv nå, skikkelig julestemning! Kos deg masse videre, heldige du <3

 • Agnes
  Hei Eirin! Ville bare si at bloggen din er så herlig å klikke innom – du er så flink! Håper du storkoser deg i NY! Ha en strålende førjulstid 🙂 Klem

 • I.
  Hei Eirin! Du har sikker fått spørsmålet før, men håper allikevel du vil svare på det! Jeg og kjæresten vil gjerne reise til nyc til nyåret eller neste år..vi vil gjerne bo så sentralt så mulig iforhold til at som er verdt å se; men vi har jo aldri vært der! I tillegg synes jeg det er vanskelig å google det, fordi alle har forskjellige meninger, og jeg klarer aldri å bestemme meg! Hvilket hotell bor du på nå, og hva synes du om det? Og hvor anbefaller du at en bor (sentralt!)? 🙂 på forhånd ; takk!

 • Sara W
  Sååå koselig innlegg, det gjør meg glad! Jeg gleder meg allerede til å se den filmen i julen ? Stor klem

Comments are closed.