annonse

Julekalender luke 17

Bak dagens luke finner du Pro-Collagen Marine Cream og Pro-Collagen Oxygenating Night Cream. Førstnevnte er en antiage dagkrem fra Elemis som klinisk bevist reduserer dybden i rynker og fine linjer. Denne kan brukes av alle hudtyper og gir en betydelig økning av hudens fuktighetsnivå, samtidig som at den er rik på antioksidanter og gir god beskyttelse. Det selges overraskende nok en Pro-Collagen Marine Cream hvert 10 sekund i verden! Pro-Collagen Oxygenating Night Cream har klinisk bevist at den øker oksygennivået i huden. Dette stimulerer hudens naturlige regenereringsprosess, samtidig som at den stimulerer hudens evne til å holde på fuktighet. Premien har en verdi på 2898,-

· Hvor ofte selges det en Pro-Collagen Marine Cream i verden? ·

1. Hvert minutt 2. Hvert 5 sekund 3. Hvert 10 sekund?


Previous Post
Next Post

83 thoughts on “Julekalender luke 17

Comments are closed.