Det er et prosjekt i seg selv å planlegge farger for et helt hus. I leiligheten min på Bjorøy var alt i ‘Klassisk hvit’ foruten soverommet som hadde en kontrastvegg i ‘Soft skin’. Jeg må innrømme at det var behagelig og aldri noe jeg angret på – rent, lyst og fresht. Et sikkert valg! I huset derimot skal vi gå for myke, behagelige og lune farger. Jeg ønsker at hele huset skal ha en rød tråd, til tross for ulike fargevalg i rommene. Drømmen er at alle fargene skal smelte sammen å skape en deilig atmosfære. Farger er gøy!

Jeg startet med å gjøre research og håndplukket prøver hos Jernia. Jeg tok med alle prøvene til huset og filtrerte ut mine favoritter. Da endte jeg opp med paletten over og den er i mine øyne helt magisk! Jeg dro tilbake til Jernia og kjøpte små bokser med prøver som en venninne og jeg malte på gipsplater og stilte opp mot veggene i huset. Da ble det plutselig åpenbart hva som skulle hvor, og fargepaletten falt naturlig.

Jeg får ro i sjelen av disse fargene! Håndverkerne begynte å male i dag og jeg gleder meg til å se.. Neste påske skal jeg forresten bryne meg på et DIY-prosjekt som jeg plukket opp på Jotun sin inspirasjonsblogg. Kanskje dere kan kose dere med det allerede nå? Mal egg i like farger som du har på veggene hjemme, og dekorer på kvister i en vase. Da får du en deilig, ton-i-ton påskepynt som sklir rett inn i hjemmet. Love it!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Testpanelet: de vakreste fargene

 • Ååå, GØY! Det kommer til å bli knallfint, det vet jeg, og jeg gleder meg til å se! 😀 <3
  God klem og god påske!<3

  https://siljealice.com

 • Irene
  Hei. Nydelige farger. Jeg lurer på om Maele vesken selges på nett ?

 • Marie
  Ååå elsker fargene! Skal male hjemme selv i lignende fargetoner, så dette var perfekt inspirasjon 😃

 • Astrid
  Kommer det rabattkode på nakd snart?

 • Asreis
  Hei,

  Kan du skaffe en rabattkode på nakd? 🙂 veldig kjekt å se flere innlegg fra det denne uken!

 • Så fine farger du har valgt!
  Eg holder på å pusse opp gjesterom og har kjøpt inn mohair og bleksand,
  og soft skin til et rom. Mens i stue og kjøkken er det klassisk hvit og washed linen.
  Så kjekt med farger 🙂

 • Kl
  Etter min mening mangler du den absolutt fineste hvitfargen fra Jotun – Letthet. Ikke for varm, ikke for kald, men helt perfekt.

Comments are closed.