Det føles rart å oppdatere om hverdagen og inspirere. For i det store og hele blir renovering, interiør og antrekk ubetydelig fjas akkurat nå. Korona-viruset har blitt erklært som pandemi, og det føles som om verden står på stedet hvil akkurat nå (ironisk nok). Det er nærmest lock-down, mennesker er syke, folk er redde og landet vårt er truet. Du og jeg kan ikke gjøre annet enn å ta alle forhåndsregler. Holde oss inne så godt vi bare kan, holde avstand til våre medmennesker, og vaske hendene så ofte som overhodet mulig. Selvom mange av oss tenker at vi kan stå i sykdommen, er det ikke tilfellet for alle. Ringvirkningen er livsfarlig. Blir du smittet og smitter noen videre, er det ikke sikkert de har like god helse som deg. Ved at vi alle står sammen og viser hensyn, tar rådene fra FHI til etterretning… Da redder vi liv! Jeg håper de ekstreme tiltakene som er iverksatt gir gode resultater. Inntil da – ta vare på deg selv og dine nære.

På en annen side føler jeg også at vi trenger litt positivitet oppi alt. Litt glede og hygge! Jeg avlyste etter omstendighetene fredagsmiddagen hos pappa i kveld, så her blir det Idol og hjemmelaget pizza med M og B. Muligens vi slår til med en film i kveld også.. Hvis dere ikke har sett Adrift (ViaPlay) så kan den virkelig anbefales! Den er basert på en sann historie, og er fantastisk fra start til slutt. Noen som har filmtips til meg? Looks like I’ll be needing it! På søndag reiser M offshore og jeg må innrømme at det stresser meg. Jeg synes det er underlig at de ikke har blitt regulert. Jeg kan umulig forså hvordan det kan være bra å stenge et helt mannskap inne på en båt i flere uker – totalt uvitende om deres helse før de drar ut. Det er ingen som har satt spørsmålstegn ved hans helse, så jeg kan ikke tenke meg at de har gjort det med noen andre. En liten del av meg håper de får en kontrabeskjed før søndag.. Inntil da får vi «nyte karantene» sammen.

Ønsker dere en fin, innendørs helg. Gjør det beste ut av det! Bak noe godt, ta en skikkelig rengjøring, unn deg litt hjemmespa, sov lenge, spis sene frokoster.. Og apropos frokost; det var jo litt dårlig timing å dele steder hvor man kan spise ute i starten av uken før tragedien virkelig inntraff! Men skulle du likevel ønske å kose deg litt ekstra, kan du jo alltids unne deg en fersk morgenlevering. Det er jo hyggelig! Take care..

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Når verden står på hodet

 • Kloka ord 💕 ta hand om er!

 • Jeg er mye mer redd for de økonomiske ringvirkningene av dette viruset. Bedrifter har ikke kjangs til å produsere det de skal eller holde åpent, fordi så mange må være hjemme med barn, på grunn av viruset. Veldig mange mennesker har blitt permitert. Ikke alle er like heldige å får betalt mens de er det. Hva skjer da? Hus, bil, hytta… Har de råd til å gi slipp på det? Hva om de har mer lån enn det de får solgt det for? Eller, finst det noen som er villige til å kjøpe?
  Aksjene STUPER. Jeg er medlem i mange økonomi-tips grupper på facebook. Mange spør «hjelp, hva nå? Hva gjør jeg da jeg har tapt — hittil! Når selger jeg?» Hvor mye hadde du tålt og tape, før du når smertegrensen? 1.000 kr? 5.000 kr? 10.000 kr? 75.000 kr? Ja, fordi det er mennesker som har tapt så mye – og sikkert mer også! Jeg kjenner jeg stresser! Jeg følte meg som verdens dårligste medmenneske når jeg spørte barnehagen «hva gjør vi med månedskostnaden nå, når vi ikke får benytte oss av barnehagen, eller maten vi betaler for?» Det er snakk om vel 4.000 kr i måneden. Det er egentlig ingenting. Men det er surt og måtte betale når en ikke bruker det. Men hva om barnehagen trenger det for å drifte?

  • Kunne ikke vært mer enig med deg, og tro meg det stresser meg også. Det går kaldt nedover ryggen bare ved tanken. Jeg er oppriktig redd for hvordan ting utarter seg fremover – både med tanke på liv og økonomi. Hele verdensøkonomien har bremset kraftig opp. Håper regjeringen kommer med strakstiltak for å bøte med dette slik at vi unngår flest mulige konkurser og personlige kriser.

 • Vilde
  Her er det hjemmekontor med to små barn, det blir ikke mye tid til selvpleie og filmer her i gården

 • Mari
  Skjønner du synes det er vanskelig å dele «enkle, hverdagslige» ting nå. Men føler det er viktig å, vi trenger litt normal oppdatering, da alt vi leser om i VG osv er viruset. Du er er lyspunkt i hverdagen, så håper du fortsetter og dele som du eller gjør <3

 • Annikka
  Hvordan redigerer du bildene dine ? Noe spesielt filter du bruker ? Du tar så fine bilder ❤️❤️ Feeden din på ig er en drøm !!!

 • Helenee
  Fint innlegg, Eirin!💕 Enig med Mari. Normal oppdatering hadde vært et fint avbrekk blant de vonde nyhetsoppdateringene. Ta vare på deg selv!

 • Kaja
  Anbefaler sterkt filmen «Pianisten» på Viaplay. <3

 • Marlene Skjøvik
  Eirin! Nå som du er hjemme. Kan du være så snill å lage et «Whats on my iphone» innlegg som er så populært? Du er så utrolig organisert og har kontroll på ting ellers, så vil veldig gjerne se innsiden av mobilen din også. Setup, tips til apps etc. Please lag dette innlegget for oss. Ser det er fler som har etterlyst dette 🙂 Klem fra meg til deg, hilsen fast leser som ikke alltid kommenterer <3

 • Adrift filmen er bra 🙂 , har lest om at historien (stormen) var verre i virkeligheten enn det en ser i filmen.

  The Guardian 2006, the perfect storm 2000, twister 1996, daylight 1996, Poseidon 2006, 47 meters down 2017, midnight sun 2018, chasing mavericks 2012, the lost valentine 2011,
  bottled with love 2019 med skuespilleren bethany joy lenz,
  Walk.ride.rodeo 2019, Soul surfer 2011,
  only the brave 2017, Hidden figures 2017,
  I still believe 2020 – filmen har ikke kommet ut enda men i mellomtiden kan en se traileren – basert på sann historie.

 • Camilla
  Ser veldig attraktivt ut, takk. Et spørsmål, hva tenker du om saccosekker? feks fra ambient lounge. Passer de godt i interiør?

  https://ambient-lounge.no

 • Jeg skjønner veldig godt hva du mener!<3 Jeg har faktisk akkurat skrevet et innlegg om det selv!
  Stor og god klem!<3

  https://siljealice.com

Comments are closed.