.. Jeg skal ikke lyve på meg å si at vi ofte går ut og spiser frokost, men når vi først gjør det er det innmari hyggelig! Man får litt *turist i egen by følelse. Sett for eksempel av en lørdag formiddag og dra ut med en god venninne, kjæreste, søster eller bestemor.. Det du måtte ønske! Spis en bedre frokost, titt litt i butikker, kjøp med en blomsterbukett hjem.. Kooos dere. Da får man virkelig den gode staycation-følelsen!

1. Hotell Norge: Man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:00-11:00. Ønsker du en helt nydelig hotellbuffet i vakre omgivelser har Hotel Norge den beste frokosten i byn. Her bugner det av alt du kan tenke deg. Man behøver ikke bo på hotell for å nye hotellfrokost! Jeg mener å huske at vi betalte rundt 150-200 per pers sist vi var der. Mmm! Her har de også boblelunsj hver lørdag, og det er veldig hyggelig å dra på med venninner.

2. Opus XVI: Man-fre: 06:30-10:00, lør-søn: 07:00-11:00. Her har de byens beste avokado sandwich på frokost-menyen. Du kan også forsyne deg i frokostbuffeten. Jeg elsker at de alltid har friske bringebær, blåbær, frukt og freshe juicer. For ikke å nevne bakverk.. godt, og i tillegg er det så fint der!

3. Litteraturhuset, Colonialen. Fra 09:00-11:00 kan du nyte en bedre frokost mens solen titter inn de store vinduene. Her er det kun meny og ikke buffet, men likevel masse godt å velge mellom. Alt fra croissanter til müsli og yoghurt. Omelett, kontinental frokost og masse annet godt finner du også på menyen!

Et lite tips til helgen..! Eller en ukedag, forsåvidt.

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “3 steder å nyte frokost i Bergen

 • Tror aldri jeg har spist frokost ute, hjemme i Norge. Det skal jeg søren med prøve å få til! Hørtes koselig ut 🙂

 • Amalie
  Takk for gode tips!:) Selv om timingen kanskje er litt off, med tanke på at vi blir rådet til å unngå steder med mange folk nå når corona-viruset herjer. Mange har syke/sårbare mennesker i familien som havner i livsfare om de blir smittet. Men skal ta de med meg til det roer seg og jeg ikke må tenke på å beskytte de jeg er glad i. 🙂 Hva med tips om ting man kan gjøre inne fremover?

  • Hei Amalie! Huff, ja.. Dette innlegget skrev jeg før de strenge restriksjonene kom, så det blir ikke akkurat helgens tips likevel! Tvert i mot – vi får holde oss inne. Ha det til gode ♥️

 • Åh, nå fikk jeg skikkelig lyst på favoritten avokadotoast! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Maya
  Godt mulig du har vært der, men Bergen Brunsj har veldig spennende frokost! Fire konsept, fra ulike verdenshjørner. Jobber overhodet ikke der, men er altså overbegeistret!

Comments are closed.