Just what I needed.. Det er rart hvordan noen stråler med sol kan ta humøret fra 0-100 og viske bort alt av gråtoner i hverdagen på et blunk. Ja, det regner latterlig mye i Bergen – det er ingen myte. Men når solen først skinner er det verdens fineste by! I dag har jeg løpt rundt fra A-Å og gjort ærend. Innom huset har jeg selvfølgelig også vært, og de flinke håndverkene våre (har seriøst blitt glad i dem, de er så gode, flinke og snille!) kunne melde om at de lå to uker foran skjema. Såå gøy! Innflytting i mai hadde vært magisk.

Livet om dagen er hektisk, litt snudd på hodet, men fint. Vi bor som tidligere nevnt i en AirBnb inntil vi kan flytte inn i utleiedelen i huset om 2-3 uker og har egentlig funnet roen her til tross for at vi innerst inne vet at det bare er midlertidig. Nå har jeg akkurat kommet inn døren og handlet med meg taco på vei hjem! Billy snorker på sofaen, en iskald Bulmers er lagt i fryseren, og vi er klar for å ta kvelden. Hallelujah!

Klem!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Rays of
sunshine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate