God søndag! Håper dere koser dere maks og lader kreftene. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så godt som jeg har gjort i denne hotellsengen her! Kvinnedagen er det også i dag. Gratulerer beste dere, you rock!

Jeg blir alltid inspirert når jeg bor på hotell. Interiøret er ofte så utrolig behagelig, nøye gjennomtenkt og vakkert. M og jeg gikk rundt her og bare «ta et bilde av listene, se løsningen på gardinene…» the list goes on. Haha! Da er det naturlig at det klør litt ekstra i fingrene etter å innrede huset vårt. Det blir såå gøy!

.. Resten av søndagen skal jeg til en forandring ingenting og det er deilig. Bare catche litt opp med jobb og ting som henger – men ingenting som krever at jeg forlater sengen. Akkurat slik en myk søndag skal være!

P.S. det er gratis frakt hele søndagen hos Mäele(reklame)

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Soft like Sunday
morning

Comments are closed.