“Gutter, pakk baggene deres. Vi stikker på hotell!” Tjah, det var vel ca. slik det gikk for seg i går kveld! Med Billy på armen og kofferten på slep, sjekket vi inn på Opus XVI i byen (ikke samarbeid, bare en varm anbefaling). Jeg har så mye jobb denne uken at jeg tok en lynrask beslutning om at et hotellrom de neste dagene ville være midt i blinken for å sone ut av flytteesker og kaos. Synes det var ganske fortjent!

Genser (reklame/gave) fra SophieEliseXSkappel
Jeans er old but good.. Fra Zara

Volonté Biker er alltid med meg: fra hjertebarnet mitt, Mäele / reklame

.. Nå ligger Magnus i badekaret med AirPods og et glass rødvin (må le litt av det synet), mens jeg skal ta rotta på innboksen min som nesten renner over. Oupsi! Så fort mails er besvart skal vi ut å spise en bedre middag. Kan ikke huske sist vi gjorde det, så DET gleder jeg meg veldig til. Ønsker dere en fin kveld!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “En liten time-out
på hotell

Comments are closed.

Translate