annonselenker ·

Nå nærmer flytting seg med stormskritt.. På torsdag kommer flyttebyrået og vi flytter inn i en AirBnb for en måned før vi kan flytte inn i leiligheten i huset. Yes, du leste riktig. Tro meg mine venner – å renovere er virkelig ikke barnemat! Fy søren, snakk om å gå fra ung og lovende til å føle seg umiddelbart ekstremt voksen. Du vet det har gått langt når “drenering”, “pipesjakt” og “bæring” er de mest brukte ordene rundt middagsbordet, og din største bekymring om nettene er om en presenning har blåst av taket, eller om containeren som er bestilt klarer å bli levert uten at noen har flyttet sperringen foran huset. Haha, livet!

Vesker til flytting / random stuff: HER & HER │ Genser: HER │ Joggebukse: HER
│ Undertøy: HER │ Weekend bag: HER │ Sneakers: HER │ Duftlys: HER


I leiligheten skal vi bo i noen uker til huset er ferdig. Det blir en ganske spesiell tid fremover på flyttefot, og det gjelder å holde tungen rett i munnen! I tider som nå er det viktig å være mest mulig organisert og forberedt. Nå begynner jeg å bli ferdig med pakkingen her hjemme (er SÅ glad jeg startet tidlig…) og straks står neste steg for tur – selve flyttingen til et nytt, midlertidig hjem. Da gjelder det å være comfy og prepared! Jeg fant de fineste “flytteveskene” hos Lagerhaus, og disse rommer vanvittig mye. Et tips til dere som er i samme situasjon, eller som rett og slett er på jakt etter fine organiseringsvesker til hjemmet!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Moving
moodboard

Comments are closed.

Translate