.. Hvordan går det med dere? 🤍Mamma og jeg hadde en lang telefonsamtale tidligere i dag, og vi begynte å prate om ting vi gjør mens vi er hjemme om dagene. Plutselig kom vi inn på maling, og jeg kjente at den kreative siden i meg umiddelbart ble inspirert. Morgendagens plan er med andre ord klar; jeg skal male et lerret til huset! Heldigvis trenger man ikke være «flink» til å male for og lage vakker kunst. Jeg skal bruke fargeprøvene jeg har kjøpt til huset for å lage et maleri som passer interiøret.. Det tror jeg kan bli fint! Ikke bare er det morsomt i prosessen, men også noe jeg kan ha glede av på veggen i mange år. Gleder meg!

.. Det første som slo meg da vi pratet var Emily Luciano. Hun har jeg fulgt på Instagram i flere år, og jeg elsker når hun en sjelden gang legger ut maleriene sine. Jeg synes de er så fine og hun er så flink! Hvis du har lyst til å gjøre det samme kan jeg anbefale å ta en titt på Instagram profilen hennes for inspirasjon.

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Inspirert av Emily Luciano

 • Miriam
  Tenkte nettopp på det samme! Kan du dele om du finner noen enkle «how to» videoer eller lignende? 😊

 • Linda
  Gleder meg til å se resultatet 🤍

 • Kjære Eirin

  Jeg har fulgt deg, nesten siden dag en og jeg håper at du vil ta deg et øyeblikk til å høre på noe viktig som jeg har å si. Du er en av de største influencerne og det er derfor jeg sender dette til deg, men jeg håper at du ikke vil se på det som et angrep, men at du vil forstå at det eneste jeg ønsker er å hjelpe. Videoen er ca 15 minutter lang og den er bare av at jeg snakker om noen viktige temaer. Du kan gjøre en forskjell. Jeg prøver å nå ut til andre influencere også.

  https://youtu.be/5R0IpyDzRVc

 • Marianne
  Hva tenker du å male på? Lerrett fra Søstrene Grene?🙂

 • Herlig! Jeg elsker at du benytter denne tiden til å gjøre noe kreativt og litt annerledes – det gjør godt for både humøret og sjelen! Gleder meg til å se!:D<3

  https://siljealice.com

Comments are closed.