Nå er jeg godt inni noe som i mine øyne er det beste med hele renoveringsprosessen.. Valg av farger, materialer og alt mulig gøy som setter prikken over i’en! La meg si dere én ting – vi hadde aldri forestilt oss at vi måtte gå så hardt til verks i huset som vi har gjort. Men når man renoverer et hus som er over 100 år gammelt må man være forberedt på litt av hvert. At det var å rive det ned til grunnmuren… Vel, ikke helt som planlagt. Men, da vet i hvert fall at absolutt alt er gjort skikkelig fra grunnen av og det er en god følelse når man har planer om å bo der lenge. «You can’t put glitter on shit», er det ikke det man sier? 🤭

Elle, melle… Det er sannelig ikke enkelt å velge farger når det er så mye fint! Her ser dere i hvert fall paletten vi ser for oss i huset. Den store fargeprøven på det øverste bildet er fargen på kjøkkenet vårt. Det blir altså frontene, og jeg tror det vil bli superlekkert med marmor benkeplate og et hint av gulldetaljer!

Gulvet vi har valgt er fra gulvbutikk.no og heter Blanchi X Fransk Eik Fiskebensparkett. Det er mange av dere som har spurt meg om dette på Instagram, så jeg slenger med en link her! På vårt soverom derimot skal vi gå for et mykt og behagelig vegg-til-vegg teppe. En drøm å plassere føttene på om morgenen!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Decisions,
decisions ..

 • V
  Ooh! Så spennende! Var ikke huset slik som forventet siden dere måtte rive alt? Når flytter dere inn tror du, og hvor langt har dere kommet? Klem <3

  • Nei, det var ikke i nærheten engang.. Vi fikk oss en hel haug med overraskelser så fort vi begynte å rive veggene – mildt sagt 🤭 Til slutt balte det sånn på seg at vi ble rådet til å ta absolutt alt og bygge det opp igjen skikkelig. Men men, sånn er det med gamle hus! ♥️ Det er estimert ferdig i utgang av mai/ starten av juni. Utleiedelen derimot skal være klar om 4 uker så vi flytter inn i den midlertidig 😊 Klem tilbake!

 • Åh kjenner meg så igjen. Vi kjøpte oss et småbruk fra 1890-tallet som kan helt fint bos i, og tar rom for rom. SÅ mye rart som dukker opp. Noen veldig morsomme ting (gamle aviser) og noen ikke fult så gøy (muselort). Men det er så tilfredstillende, og jeg eelsker huset! Gleder meg så mye til å se deres! 🥳

  • Det er så spennende! Men ja, det er sant.. Har ikke tellingen på hvor mange STORE mus og rotteskjelett vi har funnet under plank og i vegger. Usj! Haha 😅

 • Line
  Jeg gleder meg sååå mye til å se ferdig resultat! Du er så flink med interiør:)

  Den store fargeprøven som du skriver at dere skal ha på kjøkkenet – hva heter fargen? Jeg ser etter den perfekte fargen til å ha på veggen.

  Jeg har også veldig lyst på vegg-til-vegg teppe i det nye huset som vi bygger (på soverommet), men samboer sier klart NEI, haha. Vi har også hund (som ikke røyter), men er det ikke vanskelig å rengjøre eller at det blir litt «ekkelt» etter hvert?:)

  Veldig fint gulv også!

  • Tusen tusen takk! Det er virkelig hyggelig å høre at du synes ❤️ Fargen på kjøkkenet heter mohair! Den er superfin 😘 Jeg har absolutt ingen erfaring med vegg-til-vegg teppe. Har lest at Norges Astma og allergiforbund advarer mot å legge det 🙊 Men vi tar sjansen på vårt rom.. Det er jo så fint og mykt! «Heldigvis» har jeg støv på hjernen, så det skal få kjørt seg med støvsuging og vasking 😂 I verste fall er det bare til å legge parkett igjen 🤞🏼

 • Line
  Hei Eirin! Så utrolig fine farger og materialer dere har valgt! Jeg skal selv i gang med oppussing av et hus snart, og har veldig lik stil som deg. Kunne du ha skrevet navnene på malingprøvene, eller tatt et bilde hvor navnene syns? De du hadde valgt harmonerte SÅ fint sammen. Lykke til videre med oppussingen, gleder meg til å følge med på prosessen! Klem <3

  • Hei Line! Såå spennende 😀 Jeg har ikke prøvene hos meg akkurat nå, men skal dele mye mer om farger og lignende fremover når vi lander på en beslutning! Jeg røsket bare med meg alt jeg synes var fint, haha… Noen farger jeg husker her i farten: mohair, vanilje, soft touch, devine, skandinavisk hvit… ❤️

 • Lisa
  Hva heter fargene du har på prøvelappene ? Så flotte natur farger, skal selv til å pusse opp😍

  • Jeg har ikke prøvene hos meg akkurat nå, men skal dele mye mer om farger og lignende fremover når vi lander på en beslutning! Jeg røsket bare med meg alt jeg synes var fint, haha… Noen farger jeg husker her i farten: mohair, vanilje, soft touch, devine, skandinavisk hvit… ❤️

 • Marie
  Masse lykke til! Eeeelsker å følge prosessen deres – virker som om det kommer til å bli så fint! Gleder meg til å følge oppussingen deres videre 😍

 • Susanne
  Åå misunnelig på at dere skal ha teppe på soverommet, i vårt nye hus vil ikke samboeren ha NOEN tepper fordi de blir i veien for robotstøvsugeren 😂

  • Haha! 😀 Vi har tre etasjer så robotstøvsuger får jeg bare drømme om med mindre den kan klatre i trapper 😂

  • Marie
   Si ikke det! Vi har et stort ullteppe i stuen og det er en lek for robotstøvsugeren å kjøre over 😉

 • Marianne
  Så nydelig fargevalg <3 Elsker virkelig stilen din og gleder meg til å følge med videre på hvordan det blir i huset deres! Er selv i "oppussings-bobla" og har nettopp malt stuen i jotun soft touch. Den var faktisk enda finere i virkeligheten enn på fargeprøven! God klem til deg og lykke til videre med oppussingen <3

  • Tusen takk Marianne! Og takk for at du deler! Jeg har røsket med meg en fargeprøve av Soft Touch, og nå må jeg i hvert fall teste den ut 😀 Stor klem <3

 • Jeg kjenner meg sååå igjen – vanskelig å velge, men så morsomt å holde på med! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Maria
  Nydelig fargepalett! Også kult med Mohair farge på kjøkkenfronter! Må bare gi tips til noen farger som er superfine : Modern Beige og Sand! Gleder meg til å følge renoveringen videre og selvfølgelig sluttresultatet! Spesielt til interiør ☺️

Comments are closed.