Jeg elsker å henge i huset vårt – til og med når det ser ut sånn her! Okei, bildet til venstre er ikke fra i dag. Vi har ryddet og støvsuget både her og i øverste etasje. I dag derimot, har vi gjort en siste innsats (før vi får folk inn til å gjøre ting vi ikke kan). Nemlig fjernet fliser på badet! Jeg synes de vi har nå er så fine, og planen er å bruke de i utleieleiligheten. Hvorfor ikke bare beholde de nå, tenker kanskje du? Vel, vi må åpne veggene uansett da vi skal ha nye rør, isolering osv. Vi har dessuten sett oss ut noen hos Bergersen Flis som vi sikler etter. Gleder meg sånn til oppbygging er i gang og vi kan se fremgang!

Tenk at dette blir vårt nye nabolag! Dagen for innflytning føles enda som en fjern drøm, men for hver dag er vi ett skritt nærmere. Selvom jeg koser meg med renoveringsprosjektet må jeg likevel innrømme at jeg gleder meg til det er over. Jeg er lut lei av å spise fiskekaker fra varmepose på Meny til lunsj hver dag, sot i ører, såre muskler og de skitne arbeidsbuksene mine som jeg en gang elsket. Haha! Er det lov å si? Vel, nå er det ramaskrik fra kjøkkenet her. Når M lager middag og den er klar – da skal jeg helst sitte ved bordet før han får avsluttet setningen «middagen er kl……». Green curry suppe står på menyen, og det passer meg midt i blinken. Det føles som høst, og da er rykende varm suppe koselig å varme seg på mens en episode av Side om side ruller på Tv’n!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Mandag i huset

Comments are closed.