Du vet når du scroller på Pinterest gjennom hundrevis av bilder, også er det plutselig ett som treffer deg i hjertet og som du bare MÅ lagre i mappen din? Det kan være fargene, elementene eller vinkelen i bildet.. Noe spesielt som gir deg en skikkelig god og inspirerende følelse. Vel, jeg har samlet alle disse bildene som traff meg i hjertet og samlet de i en deilig bakgrunn til høsten! Den er lun, varm og har alle elementer jeg forbinder med en magisk høst.

• • • • •

Får du ikke lyst til å krype under dynen, drikke chai latte og kle deg i myke strikkeplagg nå..?

.. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet å gjennomføre en svett kveldsøkt med Maren på Barry’s – min elskling av en nabo! Og når vi kommer hjem hører jeg rykter om at gutta boys skal lage nachos til oss. Herregud så koselig! Etter en lang og hektisk dag med jobb blir det den perfekte avslutningen.

12 Responses to Magisk bakgrunn til høsten

  1. Måtte herme etter den fine bakgrunnen din 😉 Hvor er det du finner slike bakgrunner forresten? Sånn hvis man vil bytte igjen senere <3

  2. Åhh hvor er den hvite kjolen/jumpsuiten fra som du har på instastoryen din?? Med belte på?😍Ser dødsfin ut👌🙌🏻🙌🏻❤️

Leave a reply

Follow @ Instagram