annonselenker

Hårbånd: HER
Skjortekjole: HER

I dag dro min bedre halvdel på jobb, og jeg får alltid litt knekken på avreisedagen. Spesielt når det mest sannsynlig blir en måned til vi sees igjen! Au…. Vel, føler man seg litt nedfor hjelper det alltid litt ekstra å stelle seg og føle seg vel. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde et hårbånd på hodet, men da jeg fikk øye på dette måtte jeg bare kjøpe det. Snakk om å spice opp en grå regndag! Det er like fint til en enkel strikk til hverdags, som til mer spesielle anledninger.

• • • • • • • • • • •

Planene for resten av kvelden? Rydde på plass resultatet av dagens storhandel (jeg elsker å fylle opp kjøleskapet dagen M reiser, det er liksom en kos over det) ooog snurre film. Jeg liker jo godt å være i eget selskap, men den første dagen blir kontrasten plutselig veldig stor og da er det viktig å nye litt ekstra!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Less bitter more glitter

 • Maria
  «Say yes» på servietten – har M fridd?? Hehe 😉

  Klem <3

 • Sandy
  Setter skikkelig pris på at du deler disse dagene også, fine! Takk for at du er ærlig og viser at livet kan (og trolig bør) ha opp- og nedturer på ulike måter. Sender deg varme høstklemmer x

 • Emma
  Hei!

  Hvor er denne fine kjolen fra?:)

Comments are closed.