Reklame│ David-Andersen ·

David-Andersen er i mine øyne den beste gullsmeden i landet. Er det noe jeg ønsker meg av små skatter er det alltid her jeg stikker innom først. Dessuten er det en fryd å følge de på Instagram! De deler alltid så mye fint innhold, og skiller seg virkelig ut i bransjen. Dere som kjenner meg vet at jeg alltid har ringer på fingrene i ulike størrelser og varianter. Jeg elsker å kombinere flere for en stilfull look! Ringer har definitivt blitt mitt go-to tilbehør. I dag skal jeg vise dere noen helt nydelige sølvringer med det lille ekstra.

Oval Signetring: HER
Rektangulær Signetring: HER
Øreringer i sølv: HER

· Gjør ringene personlig ·

Ringene kan du personliggjøre med ord, symboler eller uttrykk etter ønske. Du kan dessuten velge mellom 4 ulike skrifttyper. Jeg gikk for to ulike størrelser i mine (54 og 58) slik at jeg kan bruke dem begge på ulike fingre etter ønske. Sammen med de små øreringene i sølv blir det den perfekte hverdags-looken!

Her har jeg også på meg noen fine, enkle sølvringer med ulike mønster. Disse komplimenterer de andre ringene som er litt mer “statement-pieces” perfekt! De er også veldig fine alene. Ta gjerne en titt på utvalget av alle de enkle sølvringene. Så mange fine å velge mellom! Jeg har på meg “Evighet” og “Kuler”.

Som alltid er selve gaveinnpakningen du får når du unner deg selv eller noen andre skatter fra David-Andersen et smykke i seg selv. Silkepapir, esker og silkebånd! Det gjør opplevelsen enda mer spesiell.

Oval Signetring: HER
Rektangulær Signetring: HER

.. Fint, ikke sant? I over 140 år har David-Andersen drevet med vakre smykker og ordentlig håndverk. De har en stor lidenskap og kompetanse i tråd med tradisjoner, så skulle du være på utkikk etter noe fint til deg selv eller gaver til livets store og små begivenheter er du alltid i trygge hender hos dem.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Smykkene jeg sverger til i hverdagen

Comments are closed.