Reklame │ Mäele ·

En forblåst mandag mildt sagt. Bergen, kom igjen! Dette funker ikke lengre. Jeg lengter etter vår, sol og vindstille dager. Muligheten til å gå ut av bilen uten at døren nærmest flyr av, kunne spasere lengre enn til postkassen uten at håret ser ut som et fuglerede.. Ja, til og med Billy savner å tisse som en mann på to bein, og ikke på alle fire for å sikre balansen i vindkastene. Hjelper ikke akkurat at vi bor med havet heller. Nå er det nummeret før hele familien må gå med redningsvest på lufteturene, før bølgene plasker oss overende.

Det var dagens klaging, jeg lover å holde fred nå. Helgen har til tross for været vært veldig fin! Jeg har vært i babyshower og hatt en etterlengtet kveld med vin, skravling og kos sammen med venninner, samt tilbragt søndagen hjemme hos mamma med fullt koldtbord. Vi spiste tapas og i tillegg disket hun opp med både boller, riskrem, donuts, suksesskake, cupcakes… Gud bedre! M og jeg lå i stabilt sideleie resten av søndagskvelden. Snakk om å forvandle en liten søndagsmiddag til konfirmasjonsfest! Jeg elsker det.

Kåpe: HER
Sneakers: HER
Bukse: Zara

.. Nå skal det jobbes litt med Mäele før kvelden skal nytes med litt serie-titting. Vi har begynt å se ‘The Stranger’ på Netflix, og den er faktisk veldig bra. Anbefales! Håper dere har hatt en god start på uken, hvis ikke er det alltid en ny dag i morgen. En kjip mandag behøver ikke bety en dårlig uke! Klem

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Blown away,
literally

 • Bell
  Du blogger så sjelden <3 Håper alt et bra og at du har energi, til tross for alt som skjer med renovering og overtakelse og Mäele osv <3

 • Heidi
  Du har alltid så fine antrekk!😍 Vet du hvilken bukse fra Zara dette er?

 • Therese
  Hei fine deg 🙂 Måtte inn å se på kåpen din, og på “reklame”bildene på Mäele så har du på deg noen fete sko, kan jeg spørre hvor de kommer fra? Tusen takk 🙂

 • Benedicte
  Hus og oppussing! Kommer det snart noe inspirasjon og bilder? 🙂

 • Anonym
  Ikke bli lei deg for dette men jeg trodde vi skulle få følge prosessen i huset mer. Det er sikkert ikke forsent å oppdatere om dette oftere. ❤️❤️ Vet ikke hva som har skjedd de siste årene annet enn at du har slitt endel. Er det fremdeles sånn? Håper du har det bra! Og gleder meg veldig til å iallfall se ferdigproduktet som jeg regner med at vi iallfall vil. Det blir spennende. Hvordan skal dere bo mens dere pusser opp, blir dere da uten skikkelig soverom/kjøkken/bad etc eller hvordan ligger dere ann? Når jeg og mannen min pusset opp kjøkkenet vårt hadde vi sikkert et improvisert kjøkken i mange måneder, men det var litt sjarmerende også.

 • Haha, huff, stakkar både deg og lille Billy! Jeg ser for meg lille krøllen som sliter med å gå på do i rufseværet! XD <3

  https://siljealice.com

  • Emily B
   Hei Eirin! Gratulerer så mye med Mäele! Jeg elsker kåpen din <3 jeg lurer på hvordan du synes den er i materialet og fasongen i forhold til den som er veldig lik fra selected som du har/hadde for noen år siden? Og hva med størrelsen? Jeg kunne tenkt meg å bestille en! 😀

 • Malene
  Når kommer video/instastory fra huset deres? Det er så inspirerende å se på i alle faser, men nå har vi ikke fått se det på lenge!
  Elsker bloggen din da!

  • Goding <3 Den kommer! Bare veldig travelt om dagen. Må bare få rodd i havn denne uken så skal vi se å få mer orden her inne med vlog og hus!! 😅 Klem

 • Christina
  Kan du lage et treningsinnlegg om øvelser man kan gjøre på en matte hjemme?

  • Jeg er ikke helt i den modusen om dagen oppi alt! Men kanskje ved en senere anledning når ting har roet seg litt og vi har kommet i hus 😀 Klem

 • Anna
  Hvor er solbrillene fra? prøvd å finne svaret på det i andre innlegg men du linker dem ingen steder 🙁

Comments are closed.