· How and why I dress ‘smart’ for sightseeing ·

Storbyferie er ingen spøk, og man trasker som oftest rundt mye mer enn man forventer! Fredagen i London gikk vi faktisk 22 000 skritt, og da var jeg veldig glad for at jeg valgte en smart look som ikke gikk på bekostning av komfort eller vonde føtter. Det behøver absolutt ikke bety fullt treningstøy – man kan likevel kle seg stilfult og fint så lenge man har noen små triks i ermet! I dette innlegget vil jeg dele mine beste tips når det kommer til smart sightseeing.

/ City vacations are no joke, and you usually run around much more than you expect! On Friday in London, we actually walked 22,000 steps, so I was very pleased that I chose a smart look that did not go at the expense of comfort or painful feet. It does not necessarily mean full exercise outfit – you can still dress stylish and nice as long as you have some tricks up your sleeve! In this post, I will share my best tips when it comes to smart sightseeing.

✔ Stay warm and cozy with a loose wool coat
✔ Wear tights instead of jeans styled with a comfy day dress
✔ Go for a crossover bag with a handle so you won’t suffer from back pain
✔ Wear comfy shoes, I can really recommend this pair I’m wearing
✔ In your bag – scarf, sunnies, water & portable charger

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Casual dress: Zara
Coat: Selected Femme
Sneakers: Adidas NMD
Sunglasses: Céline
Bag: Chanel

.. Dager hvor jeg vet at det blir mye trasking rundt i alt fra butikker til severdigheter, bytter jeg ut jeansen med strømpebukser. Jeg har sverget til Control Tights fra H&M i alle år, da de er tette og holder seg på plass gjennom hele dagen. En fin og komfortabel hverdagskjole er også et must, med en deilig ullkåpe over. Det føles som en klem mot kroppen! Et mykt skjerf å ha i halsen når vinden blåser på, vil du garantert være takknemlig for at du har pakket i vesken.

.. Days where I know that there will be a lot of walking around in everything from shops to attractions, I switch my jeans with a pair of tights. I have sworn to Control Tights from H&M for years, as they are pretty and stay in place throughout the day. A nice and comfortable everyday dress is also a must, styled with a cozy wool coat. It feels like a big hug to the body! A soft scarf to keep you warm when the cold wind blows is also a necessity. 

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “How I do comfy sightseeing

 • Yvonne
  Så fint og inspirerende innlegg, svart sammen med en kamelfarget kåpe er så fint ? Du ser smashing ut!

 • Fin stor by ferie look!

 • Sacha
  Din frakke er super cool – hvor er den fra? Og i øvrigt tak for en inspirerende blogg ?

 • Jeg må alltid ha med sneakers på ferie, ellers er hele oppholdet ødelagt for min del. Det beste jeg vet er å bare gå og gå når jeg er på nye steder, så det er ganske viktig at beina ikke skriker av smerte, hah! Elsker kåpen din, sååå fin <3 Håper du har en nydelig søndag <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Ada
  Hei, har du modell nummer på Celine solbrillene?

 • Christina
  Hei! Du ser helt nydelig ut. Kan jeg bare spørre hvor du har kjøpt den røde Adidas joggedressen din? Så den på instastory, såå kul!

 • T
  Kan du lage et innlegg om tatoveringene dine?:)

 • Elise
  Hei Eirin 😀 Har du lyst til å dele noen restaurant/cafe-tips og shoppingtips (butikker/gater etc.) med meg fra London? Jeg skal nemlig dit neste uke (drar onsdag!), og vil sååå gjerne ha noen tips før det <3 Har allerede scrollet meg igjennom tipsene du fikk fra leserne forrige uke, så de har jeg notert 🙂

 • Beate
  Hei ? Hvor har du kjøpt den røde Adidas joggedressen som jeg så på Snap? Utrolig fin!! Hvilket materiale er den laget av?

  Ha en fin mandag! ?

  • Hei Beate! Den kjøpte jeg på Adidas i London. Den er så deilig og ikke minst kul! Materialet er 70% Polyester, 25% Bomull, 5% Spandex 🙂 God mandag!!

 • Ida
  Veldig fine tips, takk for det 🙂 Lekkert, og samtidig komfortabelt! Greit for oss som liker storbyferie. Skoene ser veldig gode ut også. Hvordan vil du si at de er i størrelsen? 🙂

 • Line
  Hei. Lurte på om du ser/har sett noe av Sophie Elises verden? Hva synes du om serien og henne? 🙂

  • Hei! Jeg har sett noen episoder, ja. Synes serien er underholdende og at hun gjør en veldig fin og ærlig profil. Har møtt Sophie flere ganger og hun er virkelig en skjønn, snill, omsorgsfull og smart jente med bein i nesen! Ønsker og håper at resten av befolkningen kunne sett det også ?❤️

 • Jeanette
  Kjempefine bilder!!

 • Bettina
  Har du link til kåpen? Den er såå fin ? lurte også på om dette var et nytt kjøp eller noe du har hatt en stund? Sett deg i en lignende kåpe før også fra SF, men da fant du ikke link og den var tatt ut av produksjon…ble så lei meg for den så virkelig fantastisk ut på deg! Også, er den normal i størrelsen? Stor/liten?

  • Dette er en gammel kåpe, men de har relansert den 😀 Vil si den er normal i størrelsen! Jeg gikk dog opp en størrelse for å få plass til strikk og hoodies.. ❤️

 • Hei 🙂

  Takk for super inspirerende innlegg. Akkurat hva jeg trengte siden jeg reiser til London fredag morgen 🙂
  Kommer nok til å kopiere deg litt 😉

  Ønsker deg en nydelig dag videre!

  Klem fra Heidi 🙂

 • Elise
  Nydelig antrekk! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i kåpen? 🙂

 • Sara
  Hei! Hvilken denier kjøper du i strømpebuksa fra HM? 100? Ser så tett og fin ut 🙂 Det er den til 99 ,- du bruker? Alltid på jakt etter gode strømpebukser 🙂

 • Anynom
  Hei!
  kan du linke til adidas skoene dine? de er sykt fine <3

Comments are closed.