G a i l ‘ s  B a k e r y
138 Portobello Rd, London
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hvis dere noen gang befinner dere i Notting Hill må dere dra innom Gail’s Bakery for nydelig frokost! Dette bakeriet var i hvert fall midt i blinken for oss – spesielt for meg som elsker å starte dagen med avokado toast, en stor kaffe og ginger shots. Da føler man seg så bra resten av formiddagen! Her hadde de mye godt. Rett før vi skulle spise tok vi turen innom Jonathan Adler i Notting Hill som er en ganske stram interiørbutikk. Plutselig hører Cath og jeg at noe knuser, og det tok seriøst aldri slutt! Rundt hjørnet ser vi Amma helt frossen stakkars. Hun klarte å knuse den champagnekjøleren til x-antall tusen. Herreguuud! Snakk om å kickstarte dagen med hjertebank. Heldigvis tok de ansatte det veldig fint, og vi listet oss ut illrød, svett og skamfull. Blir fremdeles klein av å tenke på det. Uff, haha! Når kvelden kom dro vi på musikal etter anbefaling fra dere, og Lion King var helt fantastisk. Etterpå dro vi videre på en klubb og danset til skrittelleren på mobilen viste 8000 skritt på under tre timer. Da vet man at man har hatt en vellykket kveld! I dag skal vi på standup. Det blir moro! Xx

If you ever find yourself in Notting Hill, you have to go to Gail’s Bakery for a delicious breakfast! This bakery was the perfect breakfast spot for us – especially since I love to start the day with avocado toast, a big coffee and ginger shots. It makes you feel so good the rest of the morning! They had so much yummy things on their menu. Just before we were eating we went to the Jonathan Adler store in Notting Hill which is a rather expensive interior shop. Suddenly, Cath and I heard something breaking and it seriously never stopped! Around the corner we see Amma totally frozen. She managed to crush a super expensive champagne cooler. Oh my goood! Talk about kickstarting the day. Fortunately, the staff took it very well and we walked out of the store sweaty and shameful. I’m still turning red thinking about it. Haha! When the evening came we went to the Lion King musical after your recommendation, and it was amazing. Afterwards we went to a club and danced through the night – the pedometer on our iPhones showed 8000 steps in less than three hours. Then you know that you have had a successful evening! Today we are going to a standup shop. We’re so excited! xx

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Breakfast at Gail’s

 • J
  Hva het nattklubben?

 • Linn
  Anbefaler dere å ta en tur innom både Anthropologie, John Lewis, West Elm og Oliver Bonas. SÅ mye fine interiør ting! Must for meg i London. Og en lang tur innom Selfridges regner jeg med dere har tatt. For litt av hvert. Også frokost på The Breakfast Club for digge sirupdynka pannekaker.

  Ellers så MÅ jeg anbefale hudpleie-merket Emma Hardie – face cleanser (Emma Hardie Moringa Balm Cleanser) derfra er HELT fantastisk.

 • Aida
  Gail’s bakery finnes over alt i London, for future reference til de som vil besøke ?

 • Nora
  Hvor er kåpen din fra?

 • Så deilig! Frokoster i andre land og byer smaker såå mye bedre enn det man lager hjemme.. (ikke alltid selvfølgelig, men det er noe med det å spise ute). Og avokado-toast er jo liiiivet, hah! <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Jeanett
  Kan du skrive et innlegg om meditasjon , yoga og krystallene dine 🙂 synes det er så interessant og har lyst å lære mer ?

 • Natalie
  Hvor var dere på standup, og vil du anbefale det? Skal til London om få uker og syns standup kunne vært gøy!

  • Jeg kan ikke anbefale der vi var. Dårlig standup, til tross for gøy kveld ? Anbefaler å google litt rundt å lese reviews, vi dro bare på det første som dukket opp!

 • Celine
  Hvor er den rød Adidas dressen som du hadde på Snapchat fra? <3 elsk

 • Maren
  Ååå jeg bare døøør av den dødskule røde tracksuiten din fra adidas du hadde på deg på instastory ???????
  Hvor har du kjøpt den? Har du en link?
  Eller hva heter modellen?
  Og hvilken str har du den i?
  Må ha må ha???❤️
  Herlig søndag til deg?

  • Hei Maren! Den er SÅ kul 😀 Jeg kjøpte den på Adidas butikken i Oxford Street! Heter Adidas Track :* God søndag! <3

 • Maren
  Fant den på ellos ????
  Da må jeg nok klikke meg hjem samme tracksuit?
  Hvilken str var det du hadde i din?
  Klemklem

 • Jaa, den cafeen❤️ Var der selv da vi besøkte Notting hill i fjor sommer. Koselig å se bilder derfra igjen.

Comments are closed.