•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Heiii fra London! Gjett om vi koser oss her nede. I dag dro vi til Notting Hill og det var så nydelig! Vi endte opp med å spise avocado toast og cappucinos til frokost på en superkoselig café. Der drar jeg med glede tilbake – tipser dere i morgen! Mens vi først var i Notting Hill hadde jeg veldig lyst til å se den kjente blå døren fra filmen (seriøst min favorittfilm). Dette glemte vi selvfølgelig, og jeg ble så lei meg når jeg kom på det etter vi hadde dratt! Da presterer Amma å si ‘men den kan jeg google til deg etterpå så kan vi se på den der, greit vennen’?.. Haha! Også hører du bare Cath i bakgrunnen ‘tror du de tror vi snakker fransk når vi snakker Bergensk her nede?’.. Eh, nei. ‘faen.’. Dør av denne gjengen! Vil aldri reise hjem. Hasta la vista, nå skal vi på Lion King musikal! Xx

Heeey from London! We’re having so much fun, I barely can’t handle it! Today we went to Notting Hill to have breakfast and it was so beautiful. We ended up having breakfast at a really nice café (I will write about it tomorrow morning) and the food was amazing. I had avocado toast and chia pudding, while the girls had ciabatta. Yuum! While we were in Notting Hill I really wanted to go and see the blue door from the movie, but of course, we forgot it. Amma was like ‘but I can google it when we get back and then we can look at it there’.. Haha! And at the same time Cath is muttering in the background ‘do you think they think we speak French when we speak our language?’ Eh, no.. ‘fack’. Hahaaa! I love these girls and I would like to stay on this trip forever..

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Notting Hill

 • AH
  Kos dere i London, Eirin! Men må nok skuffe deg litt med døren fra filmen som er delvis overmalt nå, husker jeg ble skuffet når vi drog å så på den.

  Hilsen Londoner!

 • Solveig
  Hvis det er noen trøst, så er den blå døra skikkelig slitt i virkeligheten, og jeg angrer nesten på at jeg fant den for alt er mye finere og kulere på film 🙁

 • Ingunn
  Du gikk ikke glipp av så mye med den døren, for den er faktisk ikke blå lenger? Den er blitt malt? Kos dere masse i London❤️

 • Anita
  Er det Cath på bildet nummer 4? Kan du i så fall spørre henne hva hun har brukt til å krølle håret med??

  Kos deg på tur?

 • Pernille
  Den blå døra fra filmen er ikke der lengre, eierne ble lei av konstant bildetaking utenfør døra, så de auksjonerte den bort.. nå er det masse blå dører der, men ikke den fra filmen dessverre! Kanskje en liten trøst da 🙂 håper dere koser dere videre!

 • Anne Grethe
  Hvor er kåpen din fra? <3

 • Ida
  Utrolig flotte bilder! Har forresten et litt rart spørsmål, haha. Når jeg bruker solbriller etter å ha sminket meg får jeg alltid sånne stygge brillemerker på nesen der hvor brillene sitter. (Bruker settingpudder). Det er så irriterende om man skal av og på med brillene når man går inn og ut av butikker… Har du noen tips?
  Klem!

  • Hei Ida! Det gjør nok vi alle 😀 Jeg synes det hjelper med Laura Mercier pudderet, ellers har jeg ikke noe genialt tips på lur! Er så irriterende..!

 • Louise
  Hey Eirin!
  Hvad str har du jakken i? 🙂
  Knus!

 • Anniken
  Hvor er skoene dine fra?? De var dødsfine!!

 • Silje
  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg bare må spørre deg! For en liten stund tilbake la du ut et bilde av et sidebord på soverommet ditt, der hadde du en bok om krystaller? Hvor har du evt. fått tak i den, og hva heter den? 🙂
  Kos dere masse videre på tur 🙂

 • such wonderful article!! 🙂

 • Eline
  Falt pladask for alle solbrillene! Hvor er de fra? Elsker også fargen på leppene dine her – hva har du brukt?

Comments are closed.