Innlegget inneholder adlink

S O S
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Når huden føles gusten og tørr nå som det er så kaldt, er denne SOS ansiktsmasken redningen min. Den er SÅ god! Jeg elsker å påføre den om kvelden etter en lang dag. Det føles som en liten spa-opplevelse uten mye effort. Masken inneholder mangosmør og etterlater huden silkemyk og gjennomfuktet, selv når huden nærmest flasser av tørrhet! Det skal ikke mer enn 10 minutter til, før du kan vaske den av igjen med en varm klut. Akkurat nå er huden min ganske bra, men jeg har likevel pakket den med meg til London da huden min lett blir matt og tørr etter flyturen. Gleder meg til å påføre den på hotellrommet i kveld! Må nevnes at denne omtalen ikke er sponset eller betalt av Clarins, til tross for at vi har gjort et fantastisk samarbeid tidligere. Jeg er bare superfan!

/ When the skin feels dull and dry during the winter season, this SOS face mask is my rescue. It’s honestly amazing! I love to apply it in the evening after a long day. It feels like a small spa experience without too much effort. The mask contains mango butter and leaves the skin silky and moisturized even when the skin is almost flaky caused by dryness! You simply wear it for 10 minutes, before you wash it off with a warm cloth. Right now my skin is pretty good, but I’ve packed it with me to London anyway, as it often becomes dull and dry after a long flight. Looking forward to applying it to the hotel room tonight! This review is not sponsored or paid by Clarins, although we have done a fantastic collaboration earlier, I’m just a big fan of their products!

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “My SOS skin rescue

Comments are closed.