Shoes: Zara
Hoodie: Holzweiler
Coat: Selected Femme
Sunnies: Céline
Jeans: Levi’s

Her kommer noen bilder fra dagen vår i Notting Hill. Det er sjelden jeg reiser på turer som ikke er jobb-relatert, men det har jeg veldig lyst til å bli flinkere til og prioritere! Det er så inspirerende å reise til en ny by, møte nye mennesker, arkitektur, mat, språk – you name it. Dere har kanskje lagt merke til at det ikke har vært så mye ‘jobbreiser’ i det siste, og det er veldig bevisst. Før jul var det så hektisk, og selv den korteste turen til Oslo gjorde meg utmattet og sliten. Det føles godt å kutte ned, og tilbringe mer tid hjemme. Jeg kunne aldri vært en ‘travel inluencer’ til tross for at jeg elsker å reise. Hverdagslivet gjør meg mest lykkelig! Til tross for at hotellsenger, hotellfrokoster, ditten og datten virker eksklusivt og fint, lengter jeg alltid mest hjem til min egen seng og mine egne rutiner. Dette året skal handle mer om hva som gjør meg lykkelig! Mange hadde gjerne som nyttårsforsett å si mer ja, men mitt var faktisk å si mer nei.

Here are some pictures from our day in Notting Hill. I rarely travel on trips that are not job-related, but I really want to get better and prioritize that! It is so inspiring to travel to a new city, meet new people, architecture, food, language – you name it. You may have noticed that there has not been so much ‘work travel’ lately and it is very conscious. Before Christmas, it was so hectic, and even the shortest trip to Oslo made me tired and exhausted. It feels good to cut down and spend more time at home. I could never have been a ‘travel inluencer’ despite the fact that I love to travel. Everyday life makes me most happy! Despite the fact that hotel beds, hotel food ++ seem exclusive and cool, I’m always longing to get home to my own bed and routines. This year is going to be more about what makes me happy! I guess many people would like to be better at saying more ‘yes’, but in fact, mine is to say more ‘no’.

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “B u b b l e g u m

 • Stine

  Så flotte bilder!! Kan du linke å lage et innlegg om dine favorittkåper? Du har så mange som æ kunne tenkt mæ <3Klem

 • May

  Så fint⭐
  Jeg vurderer å dra til London nå før påsken, men får ikke med meg noen på turen. Hvilke inntykk har du av London når det kommer til å dra dit alene som jente? Er så synd også å bare sitte på rumpen å vente på å få reise fordi man ønsker andre med. Og jeg tviler ikke på at jeg får nok å bruke dagene på?

 • Johanna

  Hei Eirin! Tenkte jeg skulle høre med deg her, da jeg har lett meg nesten gul og blå. Er på jakt etter den grønne kåpen du har fra Joseph. Vet at den er gammel, så jeg finner den ikke noe sted. Derfor lurer jeg på om du er interessert i å selge den? 🙂

 • Enig med deg Eirin – viktig å sette seg selv litt foran, slik at vi også kan være bedre mennesker for de rundt oss! Fine bilder <3 stor klem

 • Astrid

  Hei Eirin <3

  Er du muligens interessert i å selge den hvite volangskjorten du har fra Zara – hvis du fortsatt har den? Den er så råålekker og min begynner å bli slitt og den er såklart utsolgt nå.. Du brukte den i Barcelona i fjor sommer hvis det hjelper 🙂 Hører fra deg <3

Comments are closed.

Translate