I s  i t  F r i d a y  y e t ?
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Fredagstacoen er hellig, men noen ganger bytter jeg den ut med quesadillas! Dette er med hånden på hjertet den beste oppskriften jeg noensinne har smakt, og jeg kjenner jeg får vann i munnen bare av å skrive om den. Fredagen kan liksom ikke komme fort nok! Dessuten er det utrolig raskt og enkelt å lage.

/ Friday tacos are sacred, but sometimes I replace it with quesadillas! With the hand on my heart, this is the best recipe I have ever tasted and my mouth is seriously getting watery just by writing about it. Feels like Friday can’t come soon enough! Besides, it’s incredibly quick and easy to make.

Store tortilla lefser / large tortilla's
Cheddar + vanlig revet ost / cheddar + grated cheese
Jalapeños (hvis du liker det spicy) / Jalapeños if you like it spicy
Kjøttdeig med taco spice (eller biffstrimler) / taco meat or beef strips with spice
Salsa, guacamole og rømme / Salsa, guacamole and sour cream
Tortilla chili chips / Tortilla chips with chili flavor

Slik gjør du: Legg lefsen på et bakepapir, og fyll halve delen i denne rekkefølgen – kjøttdeig, revet ost, cheddarost, salsa, jalapeños. Brett lefsen over, klem den sammen og stek enten i ovnen på 200 grader i 10 minutter eller i stekepanne. (Jeg har prøvd begge deler og synes i grunn ikke det er noe stor forskjell. Mest praktisk i ovn hvis man skal lage mange) Skjær lefsen i to deler når den er ferdig, og server med guacamole, salsa, rømme og tortillachips med chili ♥

/ Put the tortilla on a baking sheet and fill half the side in this order – taco meat, grated cheese, cheddar cheese, salsa, jalapeños. Fold it over and cook either in the oven at 200 degrees for 10 minutes or in the frying pan. (I’ve tried both and think it’s not a big difference. Maybe most practical in the oven if you want to make a lot) Once it’s done, cut the tortilla into two parts and serve with sides like guacamole, salsa, sour cream and tortilla chips with chili ♥

Previous Post
Next Post