S a y  h e l l o  t o  m y  n e w  f l u f f y  f r i e n d

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg har blitt mye flinkere til å legge bort telefonen min, spesielt om kveldene. Men nå fremover tror jeg det kan bli en utfordring! Søte duppedingser gjør hverdagen morsommere. Da jeg fikk øye på dette skjønne dekselet av en fluffy ting, måtte jeg bare kjøpe det. Jeg får seriøst lyst til å klemme og kose med iPhonen min! Den er så myk og god. Haha! Jeg fant herligheten på Bershka. Nå skal jeg slenge meg på sofaen å se Helt Perfekt. Ha en deilig kveld! ♥

/ I’ve been much better at putting away my phone, especially in the evenings. But from now on I think it can be a challenge! Sweet things makes the everyday life more fun! When I noticed this beautiful phone cover of a fluffy thing, I just had to buy it. I seriously want to cuddle and hug my iPhone! It is so soft and cute. Haha! I found it at Bershka. Now I’m going to jump on the couch and watch ‘Helt perfekt’… Have a lovely evening! ♥

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Cuteness overload

 • Sara
  God morgen ! 😀
  Du, jeg har akkuat pussa opp baedt, så vil jeg ikke skru og ødelegge de fine flisene mine !
  Så da kom jeg på at du limte jo vel på det speilet I gangen din 😀
  Husker du hvilke lim/teip du brukte?
  Tuusen takk på forhånd 🙂

Comments are closed.