fbpx

ANNONSELENKE

Today’s working from home look
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg digger denne tracksuiten! Jeg kjøpte den på jenteturen, og har egentlig mest lyst til å gå i den hver dag. Til tross for at den er comfy er den likevel kul, og jeg har savnet fine plagg i garderoben som likevel er avslappet. Jeg hadde faktisk denne samtalen med Cath her forleden – man tilbringer jo mye tid hjemme (spesielt når man jobber hjemmefra) og da er det deilig med litt fint ‘chille’ tøy som vi kaller det så greit, hvor man ikke føler seg som den slasken når kjæresten plutselig kommer hjem fra jobb. Haha! I dag har jeg tilbragt mye tid hjemme og forberedt innhold til resten av uken. Gleder meg til å dele!

/ I’m digging this tracksuit! I bought it on the girls trip and honestly, I want to wear it every day. Even though it’s comfy it’s cool, and I’ve missed nice pieces in my closet that still are relaxed. I actually had this conversation with Cath the other day – you spend a lot of time at home (especially when you work from home) so then it’s nice with some pretty looking ‘chill’ clothes so you don’t feel like a mess when your boyfriend suddenly returns from work. Haha! Today I’ve spent a lot of time at home and preparing content for the rest of the week. Looking forward to share it with you! xx

· Find it in other colors HERE ·

13 Responses to Laidback Wednesday

  1. Vet du hvor man man få bestilt denne i rød? Syns den var så fresh i denne fargen 🙂 hva heter modellen?

  2. Herlighet så nydelig!! Den kledde du kjempegodt! <3 fysøren så flott du er. Du skulle hengt på veggen istedenfor Kate Moss ass ? slår henne ned i støvla!

Follow @ Instagram