God morgen solstråler! I dag skinner virkelig solen, både i kommentarfeltet og gjennom stuevinduene. Det varmer hjertet mitt! Som dere sikkert har skjønt til nå, elsker jeg å putle med fine ting. I og med at jeg sitter x-antall timer bak skjermen hver dag blir det plutselig litt ekstra hyggelig når en fin og oppløftende bakgrunn møter meg i det jeg åpner skjermen! Jeg har latt meg inspirere av blomster, krystaller, inspirerende bilder og antrekk i bakgrunnen min.

Good morning sunshine! Today, the sun really shines, both in the comments and through the windows in my livingroom. It warms my heart! As you probably know by now, I love to puzzle with nice things. As I sit x-number of hours behind the screen every day, it becomes extra inspiring when a nice and uplifting background meets me the second I open the screen! My spring background is inspired by flowers, crystals, inspirational pictures and cute outfits.

· C l i c k  H E R E  t o  g e t  i t ·

.. Wish you all an amazing day ★
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Background for spring

 • Johanna
  Hei Eirin! Tenkte jeg skulle høre med deg her, da jeg har lett meg nesten gul og blå. Er på jakt etter den grønne kåpen du har fra Joseph. Vet at den er gammel, så jeg finner den ikke noe sted. Derfor lurer jeg på om du er interessert i å selge den? ?

 • Tale
  Hei du! Hvor er den søte koppen fra?

 • Elise
  Hei! Bare et lite forslag til en bolig, hvis det skulle være av interesse. Fantastisk bolig og beliggenhet 🙂

  https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=114572573

Comments are closed.