En ny uke står for tur, leiligheten er offisielt overtatt, jeg føler vi har “landet litt” i AirBnb leiligheten, det jobbes på spreng i huset hver dag… Tjah, jeg føler meg endelig som et fungerende menneske igjen. Flytting er virkelig ekstremsport, spesielt når man ikke har et hjem å flytte til. Jeg håper vi blir boende i Sandviken resten av livet, haha! Nå kjenner jeg derimot endelig på overskudd og inspirasjonen kommer snikende. Det er verdens beste følelse. Nå gleder jeg meg bare helt vilt til å komme i hus! Det føles som en fjern drøm.

Kåpe: H&M
Boots: Dr. Martens
Veske: DARK

Dagens antrekk.. Jeg bor i Dr. Martens bootsene mine og oversized kåper om dagen. Skikkelig deilig hverdagsantrekk når man er på farten! Og teddy-vesken? Den er verdens diggeste. I dag har jeg blant annet vært innom huset hvor vi hadde møte med taktekker og rørlegger. Også har vi sett på vinduer, bestilt kjøkken til utleiedelen… Voksenlivet kaller! Følte meg litt som Inspector Gadget i denne kåpen, haha.

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Inspector
Gadget

 • Linn

  Spennende! Når tror dere at dere flytter inn i huset? Er så spent på å se hvordan det blir

 • Siri

  hva synes du om at HM har laget en nærmest identisk bluse som din beige maele-bluse?

 • Iselin

  Wiiih! Velkommen til Sandviken!😻 Livets nabolag! Veien til fløyen med hund og podcast er så utrolig kort! Og den joker-butikken er sånn koselig og gammeldags som har typ ALT!😻🙌🏻Gled deg❤️

 • L

  Hei!
  Siste instagramstory postet du bilde av noen farger og en bit av treplanke? Antar at dette kan være et gulv? Hvilket gulv er dette?
  Du har nyydelig smak!!

 • La

  Hei,

  Siste ingramstory kan man se bilde av maling, teppe og en treplanke! Antar at dette er gulv? Hva heter gulvet og hva er fargen? Den ser perfekt ut!!!

 • Gøy! Sjukt herlig kåpe, den var skikkelig finfin! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Marita

  Har du vippeextensions nå eller har du en pause fra det? Hvis tilfelle vurderer du å sette på igjen?☺️

 • Marlene Myhre

  Apropo gadget! Kan you være så snill å lage et nytt “Whats on my iPhone” innlegg der du viser oss mobilen din og hvilke apper du sverger til? <33

Comments are closed.

Translate