Reklame / Mäele ·

Wearing shirt from Mäele
and nothing else

.. Og så var det helg igjen. Akkurat nå kjenner jeg at jeg drømmer meg litt tilbake til Paris. Her kunne jeg godt tenkt meg å våkne opp til lørdag, fransk balkong, croissanter, jazz og en lat morgen iført bare en oversized skjorte! Heldigvis skal jeg tilbake til våren å skyte SS20 kolleksjonen til Mäele. Det blir så fint!

Fra dagdrømming om Paris og tilbake til Bergen; denne fredagen var middagstradisjonen hos pappa litt ekstra spesiell, for han har nemlig bursdag i dag. Hipp hurra for den godeste pappan’ jeg vet om! Vi spiste biffsnadder og kake til dessert. Men det gjør vi i grunn hver fredag. Ingen disker opp med mer søtsaker enn han! Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen, og jeg er helt døsig i kroppen. Han fyrer alltid i peisen (ja, til og med om sommeren for kosen sin skyld) og jeg gleder meg sånn til vi får peis i huset vårt. Det er det beste jeg vet! Nå står Idol og filmkveld på agendaen med gutta boys. Ønsker dere en riktig fin helg 🤍

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Knock kock
Who’s there?
Weekend!

Comments are closed.

Translate