Dilla på mønster, sa du? Kanskje litt… Denne kåpen fra H&M har jeg siklet etter siden den kom i butikk, men dessverre ble den revet bort fra hyllene fortere enn jeg rakk å blunke. Men sannelig hadde jeg litt flaks likevel, og i dag fikk jeg endelig fingrene i den! Perfekt oversized og skikkelig digg å pakke seg inn i.

Ellers faller jeg alltid pladask for dekorative duftlys, og dette fra H&M Home måtte jeg bare ha. Så utrolig vakkert! Jeg har pakket det godt inn og skal spare det til vi har flyttet. Gleder meg allerede til å pakke det opp! Lukten minner meg om kosen når det regner på vinduet. Skikkelig lunt med noter av “wood”.

Den gigantiske tekoppen (føles som en skål) er ikke ny, men historien bak den er likevel litt koselig. Det var en våt og regnfull lørdag. M og jeg søkte ly hos et bakeri i byen når himmelen åpnet seg som verst, men ingen av oss var i grunn noe særlig fysen. Vi bestemte oss for å dele en chai latte, og koppen den ble servert i var litt magisk! Skikkelig god å drikke av, stor og fin. Vi knipset et bilde av den og klarte til slutt å bestille et par stk direkte fra fabrikk. Jeg smiler hver gang jeg får øye på dem i kjøkkenskapet. En koselig dag!


Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Dagens lille
shopping spree

  • Marit

    Synes bare du fortjener å høre at du er den mest inspirerende influenceren jeg vet om!! Får alltid en liten boost når man kikker innom bloggen eller Instagrammen din. Hvis du hadde holdt kurs om hvordan å oppnå hva man vil i livet hadde jeg vært den første til å melde meg på haha. Keep up the amazing work! Stor klem fra fast leser<3

  • asreis

    hei, er du lenge til det kommer litt lengre innlegg, flere bilder av deg / antrekk osv? 🙂

  • Jakken ser kjempefin ut og lyset var skikkelig dekorativt – matcher gjør det også! 😀 <3

    https://siljealice.com

Comments are closed.