Da var januar over, og tanken på at vi nå nærmer oss vår og lysere tider gjør meg lettet. Denne måneden blir helt spesiell for min del, og jeg føler meg både nervøs og spent. Februar har jeg ventet på i fire måneder, for nå er nemlig tiden inne for å flytte. Takke farvel til et fantastisk kapittel i min første leilighet. Er det innafor å si at jeg er litt redd, også? Livet tar offisielt en ny vending, men jeg gleder meg også til hva vi har i vente. Huset er ikke klart, og vi må flytte inn i utleie-leiligheten den første tiden. Det kan bli interessant å gå fra det jeg har nå til det, men så lenge Magnus, Billy og jeg er sammen spiller det egentlig ingen rolle. De siste tre årene har vi lært at et hjem ikke er et sted – men en følelse vi har i hverandre. Klisjé, men sant.

· 8 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Kjøpe flytteesker, tape, tusj, bobleplast og alt som hører med. Jeg har fire uker på meg til å pakke, og jeg vil starte med en gang slik at det blir minst mulig stress. Når det gjelder selve flyttingen kom jeg over denne listen som jeg fant mange gode tips og råd i. Kanskje noe for deg som er i samme situasjon?

2. Gå gjennom alt jeg eier. Bokstavelig talt. Jeg må innrømme at jeg gleder meg til å flytte med tanke på at jeg får en “freshere start” enn noensinne – målet er å kvitte meg med mest mulig skrot og unødvendig nips-naps, slik at det blir minst mulig husfyll i neste kapittel.

3. I en flytteperiode er det viktig å ikke ta seg vann over hodet, og derfor skal jeg vedlikeholde treningen og de gode rutinene så godt jeg bare kan midt oppi alt kaoset. Jeg har kjøpt meg 3 måneders abonnement på Barry’s og er allerede godt i gang. Jeg elsker virkelig å trene der!

4. Ferdigstille kjøkkenet vårt og lande på en beslutning. Herregud så vanskelig det er når man har gått inn for noe annet enn hvitt kjøkken, haha! Da må man plutselig overveie om det er farger man kan gå lei, hvilken farge som passer til på veggene og så videre.. Luksusproblem, jeg vet. Men likevel..

5. Strikke en cardigan til våren. Denne fra Camilla Pihl Strikk har jeg hatt lyst til å lage lenge! Okei, let’s face it. Jeg har virkelig ikke tid til å strikke denne måneden, haha. Jeg har nok med renovering og flytting.

6. Bestille gulv til huset! Vi har etter uendelige runder endelig funnet en fin fiskebensparkett. Hvis dere lurer på hvilken, så er det denne! Anbefaler å bestille en gulvprøve hvis dere er på jakt selv, for det er ikke helt som på bildene. Bare enda finere, om mulig.

7. Melde flytting, kjøpe postkasse, dørskilt, flytte alarmsystem… Alt sånn kjedelig som må gjøres.

8. Valentines day er rett rundt hjørnet, og vanligvis er det ikke noe vi “feirer”. Men siden denne måneden er helt spesiell for oss, og med tanke på hvor sinnsykt hardt Magnus jobber hver dag med huset, skal jeg stelle i stand en liten overraskelse. En liten getaway kanskje? Vi får se. Noe hyggelig som ikke innebærer flis i fingeren, sot i ansiktet og arbeidsklær i hvert fall. Haha!

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “8 ting jeg vil
gjøre i februar

  • Jeanette
    Den parketten var helt utrolig fin! Skikkelig lekker!

  • Åh, det høres ut som en flott, spennende og litt hektisk februar, men det kommer til å bli så GØY! 😀 Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig på deres vegne! Masse lykke til i måneden som kommer nå! :* <3

    https://siljealice.com

Comments are closed.