Reklame for eget klesmerke ·

Rêveuse means «dreamy» in french.

Den lekre Rêveuse kjolen fra Mäele var det første plagget jeg designet. Jeg ønsket å lage en kjole med alle elementene jeg ønsket meg i én, og samtidig legge vekt på detaljer som jeg vet er viktig for mange – inkludert meg selv. Jeg ønsket at kjolen skulle være behagelig, samt få alle som bærer den til å føle seg vel uten å gå på bekostning av hvor vakker den er. Derfor gikk jeg for elastisk strikk i livet, som både gjør at du kan justere den opp og ned i lengden du ønsker, samtidig som at du unngår den «strammende» følelsen rundt livet. De lange ermene er flatterende uansett årstid, og den høye halsen gir det søte en litt mer «sharp» twist. Det endte virkelig opp med å bli drømmekjolen. Til høsten kommer den også i svart.

Tips: sleng en strikkegenser over, så har du
plutselig verdens fineste skjørt.

Denne kjolen solgte vi ut i de fleste størrelser dagen vi lanserte. Jeg hadde egentlig ingen planer om å ta den inn igjen med det første da jeg ønsker å ha fokus på SS20 kolleksjonen, men etterspørselen var så stor at vi lanserte et nytt, siste parti med Rêveuse kjolen i creme beige i går kveld. Du finner den HER

.. Nå har vi forresten fått både Âme coat og Câlin skirt på lager, og ventetiden er endelig over. Du finner alt i nettbutikken, og jeg gleder meg til å se sortimentet vokse seg større i 2020 med nye garderobeskatter!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “The story behind Rêveuse dress

 • Maren
  Er det en historie bak navnet på klesmerket ditt; Mäele? 🙂

 • asreis
  Syns den kjolen er helt nydelig! Gleder meg til den svarte. Men kunne du vist et bilde uten strikket? Jeg er høy og er redd den blir for kort

 • Sååå fiiin!<3 Jeg gleder meg stort til å følge med på klesmerket ditt i 2020 også! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Silje
  Kåpen ser fantastisk ut men jeg synes det er så lite detaljbilder av den. Er det mulig å legge ut litt flere bilder av den?

 • Utrolig lekker!

Comments are closed.