Når ekstremværet har meldt sin ankomst på en søndag føles det enda bedre å nyte helgens lateste dag innendørs. Gjøre det litt ekstra koselig med en kanne te, levende lys og deilig søndagsstemning! Jeg har pakket ned det meste av interiør og tømt hele klesskapet i dag til flytting. Innimellom slagene har det blitt Billy-kos i fanget mens vi har sett noen episoder Fra Bølle til Bestvenn på Nrk. Det er så koselig!

.. Litt stemning står igjen på skjenken i stuen. Vi har tross alt tre uker igjen! Jeg har beskåret monstera planten min som hadde vokst seg totalt på ville veier oppe i 2. etasje, og den har overlevd lenge i vasen jeg pakket med meg hjem fra leiligheten i Marbella. En fin måte å implementere litt grønt på! Så fresht.

Her hos oss løser vi alt med 1-2-3 (stein, saks papir). Hvem som må lage middag, ta ut av oppvaskmaskinen, gå med bosset, vaske klær.. Ja, alle de hverdags gjøremålene som vanligvis sitter litt dypt å gjennomføre. Da blir det aldri krangel, for begge er med på leken. Haha! Vanligvis deler vi opp turene med Billy eller går sammen, men akkurat i dag tok vi 1-2-3 om hvem som måtte ut å trosse ekstremværet. Jeg har funnet ut at om jeg tar stein-saks-papir vinner jeg 3-0 hver eneste gang. M tar nemlig det samme hver gang; saks-papir-stein. Han har ikke vunnet på over en uke og mener jeg driver med hypnose. Ler meg ihjel!

Nyt søndagskvelden, beste dere! Håper helgen har vært fin ✨

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Ekstremvær ute,
hygge inne

 • Haha, jeg dør av stein-saks-papir leken deres! Kreativt og ikke minst morsomt, haha! 😀 Lykke til videre! 😛 <3

  https://siljealice.com

 • Dina

  Hvilket type lys er det? Lukt?

 • Kine

  Åå snille snille endre tilbake til gamle layout’et på bloggen. Muligens tidenes største I-landsproblem men; Jeg elsker bloggen din og leser den mellom hektiske etapper på jobben. De korte avbrekkene med inspo er hellige! Men etter det har blitt slik at man må trykke seg inn på hvert innlegg, tar jeg meg selv i å stoppe sjeldnere innom. Åpenbart ikke grunnet det 1 ekstra sekundet det tar, føles bare ut som «mer jobb»

  Bare et lite ønske i det fjerne. Du er virkelig en sann stjerne, kvalitet rundt hvert eneste innlegg 🌟😌

 • Kari

  Er du gravid? Går rykter om det på jodel fordi du skjuler magen på insta

 • Astrid

  Hvor er lysestakene fra? <3

 • Synnøve

  Hvor er skulpturen fra? Kjempefin!

Comments are closed.

Translate