Noe jeg har gledet meg mest til men som også er det vanskeligste, er å planlegge kjøkken. Det er så utallige mange valg å ta – eller, det er det jo generelt under en renovering. Men kjøkkenet er jo selveste hjertet i hjemmet, samlingspunktet med nære og kjære mens man kokkelerer, hvor man tilbringer mye av tiden generelt.. Ja – det er virkelig mye å tenke på. Vi har vært innom typ alle kjøkkenleverandører som eksisterer, og valget falt til slutt på Drømmekjøkkenet. Hvorfor? Helt ærlig? Vi har virkelig følt at utvalgene har vært ganske snevret inn der vi har vært, og vi ønsker ikke å «nøye oss» med noe kun fordi det er et begrenset sortiment. Hos Drømmekjøkkenet derimot, er det en hel verden av valgmuligheter og endelig har vi følt at vi har funnet en leverandør som kan levere vårt drømmekjøkken uten å gå på bekostning av noe.

.. Vi har ikke landet 100% på noe enda, men andre uken i februar skal planleggingen være ferdig og da tenker jeg å vise dere tegninger av hva vi ender opp med. Før den tid kan vi jo prate litt om hva vi ser for oss! Vel, jeg har helt hvitt kjøkken i dag og har aldri angret. Det er ganske lite, og derfor var det et godt valg for å få det til og virke mest mulig stort og luftig. Denne gangen derimot, har vi lyst til å gå litt utenfor komfortsonen. Vi har et lite øye for fronten som heter «østersbeige», men vurderer også en enda mørkere og mer dempet farge som kommer helt ny på lager hos Drømmekjøkken om en liten uke. Hmm… En ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg gleder meg til et større kjøkken å boltre meg på. Mer rom for oppbevaring, og ikke minst en kjøkkenøy man kan samles rundt når man har gjester og lager mat! Det blir en drøm.

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Drømmekjøkken
in the making

  • Tale
    Hei Eirin! Jeg kommenterer basically aldri her inne, men jeg må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din og den fortsetter å være en av de få jeg fortsatt leser etter at alle tenåringsårene mine var preget av blogglesing (#millennial…). Det er en liten boble av positivitet og good vibes hver gang jeg klikker meg inn her, og jeg blir alltid inspirert, uansett om det er av klær, oppskrifter, interiør eller generelt ditt gode humør og positive «I can do this»-innstilling! Og apropos interiør, keep it coming, haha. Jeg tror ikke jeg er den eneste som sikler etter å se flere før-underveis-etter-midt i kaoset-bilder fra det nye huset! Ha en strååålende dag, fine deg!

  • Åh, så gøy! Jeg kjenner jeg blir skikkelig gira og spent på deres vegne, haha! 😀 <3

    https://siljealice.com

  • Rikke
    Hei Eirin! Litt off topic, men lurte på om du kunne si navnet på hotellet dere bodde på når dere bodde i Marbella en periode? Ble veldig inspirert av deg og ønsker å gjøre det samme! Så utrolig deilig å slippe unna de våte og kalde månedene her hjemme Norge:)

Comments are closed.