Januar betyr blanke ark og en fresh start. Til tross for at hverdagen stort sett er ganske lik som den var i fjor, er det likevel noe med følelsen av “et nytt år” som gir oss et ekstra giv og motivasjon. I hvert fall for min del! Og som en ekstra boost elsker jeg å bruke den første måneden i året på å organisere grundig hjemme. Rydde steder øyet ikke kan se, kvitte meg med ting jeg ikke trenger – ja rett og slett gi hjemmet en detox! Hvorfor? For når omgivelsene mine er ryddige og rene, presterer jeg bedre i hverdagen. Og det beste av alt? Da er det alltid like godt å komme hjem etter en lang og stressende dag når alt er på stell rundt meg!

I dag brynet jeg meg på baderomsskuffene mellom slagene mens jeg jobbet med Mäele. Jeg tømte alt ut, sorterte og kvittet meg med produkter jeg ikke lengre bruker. Jeg har aldri gledet meg mer til kveldsrutinen enn i dag! Også kalt “den hellige hudpleierutinen”. Det er noe magisk med følelsen man får når man åpner skuffen på badet og ser produktene “linet opp”, klar for å pleie huden på beste vis! Kanskje man til og med finner et favorittprodukt man hadde glemt litt bort. Lett for når det blir litt kluss i sakene!

Jeg utfordrer deg til å gi hjemmet ditt en detox i januar. Thank me later!


Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Januar: gi hjemmet
en fresh detox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate