Januar betyr blanke ark og en fresh start. Til tross for at hverdagen stort sett er ganske lik som den var i fjor, er det likevel noe med følelsen av “et nytt år” som gir oss et ekstra giv og motivasjon. I hvert fall for min del! Og som en ekstra boost elsker jeg å bruke den første måneden i året på å organisere grundig hjemme. Rydde steder øyet ikke kan se, kvitte meg med ting jeg ikke trenger – ja rett og slett gi hjemmet en detox! Hvorfor? For når omgivelsene mine er ryddige og rene, presterer jeg bedre i hverdagen. Og det beste av alt? Da er det alltid like godt å komme hjem etter en lang og stressende dag når alt er på stell rundt meg!

I dag brynet jeg meg på baderomsskuffene mellom slagene mens jeg jobbet med Mäele. Jeg tømte alt ut, sorterte og kvittet meg med produkter jeg ikke lengre bruker. Jeg har aldri gledet meg mer til kveldsrutinen enn i dag! Også kalt “den hellige hudpleierutinen”. Det er noe magisk med følelsen man får når man åpner skuffen på badet og ser produktene “linet opp”, klar for å pleie huden på beste vis! Kanskje man til og med finner et favorittprodukt man hadde glemt litt bort. Lett for når det blir litt kluss i sakene!

Jeg utfordrer deg til å gi hjemmet ditt en detox i januar. Thank me later!


Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Januar: gi hjemmet
en fresh detox

 • Susanne
  Kan du være så snill å dele litt fra det nye huset snart? Er så spent! 🙂

 • Christine
  Du inspirerer! Kan du vise alle brillene dine? Gjerne smykker og øredobber også :*

 • Ida
  Det er veldig deilig! Jeg har gjort det på badet i går og på kontoret i dag, det ble flere bæreposer med ting jeg ikke skal ha lengre 🙂

 • Anne
  Takk, jeg tar utfordringen! Du, er det tørkerede hvite blomster? Eller? Uansett: hva heter de og hvor har du kjøpt dem :))

  GOD HELG, soltråle!
  Anne

 • Eeenig! Det er så herlig å ta en skikkelig runde i hjemmet på starten av et nytt år! Fresht i både eget hjem og eget sinn! 😀 <3
  Ønsker deg en finfin helg, Eirin!:*<3

  https://siljealice.com

 • Amy
  Hvor er Jeansen i forrige innlegg fra?

 • Dina
  Har du tips til link med et bord på soverom? Der man kan ha blomster, smykker, magasin etc? Skal bo i kollektiv og vil gjøre soverommet mer enn bare soveplass, derfor med tv, og et bord med et fristed med magasiner, bøker osv. Finner ingen passende bord/kommode til dette (usikker på riktig ord), men håper du hadde noen tips?

 • Anna
  Hei 🙂 Så fint!
  Hvor er de fine vasene fra?

 • N
  Hva synes du om Gisou oljen? Vurderer å kjøpe samme, men er litt redd den bare er «pen» og ikke effektiv 💖

Comments are closed.