Deilig søndag.. Jeg er alene hjemme denne helgen, og en me-time søndag stod derfor høyt på ønskelisten. Selv om jeg misunner M som er til fjells og står på snowboard, nyter jeg roen ved å gi litt oppmerksomhet til hud, kropp og sjel med favorittene på baderomshyllen. Da føler jeg meg så mye bedre når jeg står opp på mandag! Det er lenge siden jeg har snakket om beauty her inne føler jeg, og i dag fikk jeg lyst til å dele mine største must-haves akkurat nå. Til info er produktene kjøpt og betalt selv, og dette innlegget er ikke sponset av noe slag. Når jeg finner noe jeg elsker, blir jeg så giret på å dele det med dere!

Rituals radiant glow cleansing balm. Da jeg var i Ibiza med Rituals fikk jeg prøve denne før de hadde lansert den for verden. Jeg ble helt frelst og tenkte på den i flere måneder før jeg endelig fikk tak i den! Jeg bruker vanligvis pengene mine på dyr hudpleie fra Elixir, men denne danker alt ned i støvlene til en brøkdel av prisen. Om vinteren er huden min veldig tørr, men etter at jeg har brukt denne siden starten av desember våkner jeg opp med verdens fineste glød. Har ikke ord for hvor god den er! Masser “ett pump” inn i huden (ikke bruk vann!). Deretter fukter du kluten som følger med (♥) i varmt vann og tørker av. Bonus for at det føles som et magisk rituale før leggetid! Denne måå dere bare teste. Har ikke ord for hvor bra den er.

Gisou hair oil & polishing primer. Disse lever definitivt opp til hypen, synes jeg! Jeg måtte ta en alvorsprat med M her en kveld. Vi hadde lagt oss og jeg kjente plutselig at det luket Gisou produkter av håret hans. Like what? Den største “manne-mannen” jeg kjenner. Men nei, han hadde altså testet håroljen og var helt frelst. Haha! Leeer.. Den er utrolig god og tynger ikke håret. Men min store favoritt er derimot “polishing primer”. Jeg klarer meg ikke uten lengre! En liten “ert” i vått hår gjør susen for hold, frizz og dessuten tørker håret raskere. Stor bonus for at produktene er så fine!

Kicks “Anti-Stress” Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask. Jeg har prøvd hundrevis av sheet masks, men denne er uten tvil den beste. Jeg hamstret da den var på salg (den er det enda) og jeg bruker den ca. en gang i uken. Huden føles så fresh og gjennomfuktet etterpå, og den sitter så godt på huden! Helt perfekt når man ønsker å gi huden et boost av fukt og pleie. En maske inneholder hele 22 ml serum!

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Eye Pads. Disse omtales som “ren magi” og en “energi shot” for øyepartiet. Prisen er stiv, men til gjengjeld får du for en gangs skyld eye pads som virkelig gjør synlige underverker! Disse bruker jeg kun ved spesielle anledninger når jeg vil føle meg ekstra fresh, og en pakke inneholder 10 behandlinger. Verdens beste eye pads som gir resultater på fine linjer og mørke ringer.

Chanel La Crème Main Texture Rich. Nok et produkt som lever opp til hypen! Jeg lover. Den har blitt fast inventar i vesken min, og gir hendene rikelig med fuktighet som varer uten at hendene føles klissete av produktet. Bonus for nydelig innpakning! Jeg har den som heter “riche” og er litt fetere. Favoritt!

Ønsker deg en deilig søndag! Sett av litt tid til me-time, så vil du våkne opp fit for fight i morgen.

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Beauty favoritter på
en grå søndag

Comments are closed.