Hvor skal jeg begynne.. GODT NYTTÅR mine venner! Den lille juleferien min gjorde virkelig susen og jeg føler meg «nullstilt til fabrikkinnstillinger» om jeg kan si det på den måten, haha. Jeg har tilbragt late dager på Geilo med kjæresten, Billy og venner, stått på slalom, slappet av til den store gullmedaljen, sett mange gode filmer.. Rett og slett funnet roen inn til kjernen. Nå kribler det i fingrene etter å ta fatt på 2020!

.. Kveldens mission er å rydde bort julepynten! (Jeg henger etter, jeg vet..) Og en hel del andre ting i og med at vi flytter 1. mars. Hjelp, det nærmer seg med stormskritt! Det føles helt uvirkelig at jeg ikke skal bo her lengre, men samtidig har jeg aldri gledet meg mer. Nå kjenner jeg meg klar! Jeg skal gi dere en oppdatering på renoveringsfronten veldig snart. I promise! Apropos bort med julepynten – jeg må innrømme at det skal bli deilig. Nå kjenner jeg meg ferdig med julekuler, cinnamon duftlys og alt som hører julen til for nå!

En ting jeg ikke har klart å legge fra meg helt enda er matgleden etter julen, haha. Og da snakker jeg om den usunne varianten. For akkurat nå står kanelboller til heving! M og jeg inngikk en avtale om at jeg skulle få lov til å bake én siste gang før det bærer tilbake til sunnere vaner og trening i morgen. Jeg vet ikke hva det er, men jeg elsker å bake. Det gir meg roen og er så koselig! Tenne litt lys, dempe belysningen, stå på kjøkkenet å kokkelere mens duften av bakst fyller hver krik og krok.. Det er hverdagsglede for meg.

Fortell meg! Hvordan har dere hatt det den siste tiden? Og har dere noen ønsker til innlegg for 2020? Gleder meg til å prate med dere igjen i morgen. Det er godt å være tilbake! Stoor klem.

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Bye Christmas,
hello 2020

 • Eli
  Er veldig ivrig etter en ny bakgrunn for januar, kjenner jeg 😀 Mulig du får tid til å lage en ny, inspirerende bakgrunn til å bytte ut den fine fra desember med?

 • Amy
  Må faktisk si at jeg har savnet deg <3 Savnet alle de inspirerende innleggene og livsgleden du utstråler.
  Hihi. Tenk å bli så glad i en blogg 🙂 Hvilken modell er buksen din? Ser så fin ut!

 • Astrid
  Hvor er buksen fra? 🙂
  Ønskeinnlegg:
  -hudpleie / sminke
  -antrekk og flere bilder av deg
  -videoblogg
  -ukens spørsmål
  -mer personlig (selv om den kanskje er vanskelig)
  -mer Billy!!

 • Katarina
  HUS HUS HUS 🤩🤩

 • Ida B
  Hvor er calvin klein overdelen fra og hvilken str har du? 🥰

 • Welcome back, girl!<3
  Gleder meg til å følge deg i 2020 også! Det er lite som slår duften av fersk bakst! Det må du fortsette med, noe å glede seg til når helgen kommer! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • T
  Du er inspirerende! Jeg ønsker innlegg om struktur av hverdagen, organisering (som ditt siste innlegg om å gi hjemmet en detox), planer for det nye året, interiør/oppussing, pengesparing og tips til ting å gjøre sammen med kjæresten for å unngå å havne i sofaen foran TV om kveldene. Kanskje du også kan få M til å svare på en spørsmålsrunde? 😀

 • Maren
  Hvor er buksene fra? 😀

Comments are closed.