Nemmen! Hei på deg. Denne uken som har vært måtte rett og slett livet prioriteres. Jeg føler jeg står i spagaten med føttene i to totalt forskjellige verdener om dagen. Disse to armene her har løftet og kastet 2 tonn (!) med trevirke i container, jeg har hatt uendelig med møter sammen med håndverkere i huset, fått en planke mitt i fleisen og sprukket neseboret i et febrilsk forsøk på å knekke en dørkarm i to, tegnet kjøkken, ferdigstilt sommerkolleksjonen til Mäele… For å nevne en brøkdel. Attpåtil har ikke hodet vært helt på plass, og jeg har ikke følt meg bra mentalt. Da går jeg i lås, og alt blir ekstra hardt. Men nå er det skjerpings.

.. Jeg har en gladnyhet til dere, da! Jeg har nemlig filmet en vlog uken som har vært….. I HUSET! Jeg tar dere med rom for rom (i totalt kaos, vel og merke) og forteller litt om hva vi har gjort, planene fremover og så videre. Stas, eller hur? Tror dere kommer til å få sjokk over hvordan det ser ut, haha. Nå som vi nærmer oss flytting blir jeg mer og mer klar for hver dag som går (1. mars overtar nye eiere leiligheten). Jeg kan nesten ikke vente med en ny start i huset. Nye omgivelser, ting å skrive om, ting jeg kan dele med dere… Yay!

Over til noe helt annet.. Disse øredobbene kommer til våren fra Mäele og jeg dør litt innvendig over hvor fine de er. Vår- og sommerkolleksjonen generelt er så fin! Skal vise dere en liten sneak peek til uken.

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Uken som
har gått

Comments are closed.

Translate